Zpečetěno: Karla Voříška budeme vídat ve zprávách na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpečetěno: Karla Voříška budeme vídat ve zprávách na Primě!

Karel Voříšek už je členem zprávařského týmu televize Prima.
Karel Voříšek už je členem zprávařského týmu televize Prima. (TV Prima)

Diváci se v televizi brzy opět dočkají Karla Voříška (49), který musel loni na podzim zmizet z vysílání kvůli údajně spolupráci s StB. Na jeho minulost je teď ovšem zapomenuto a Karel hlásí návrat.

Po moderátorovi totiž sáhla konkurence. Prima věří, že jí Karel Voříšek, který vždy bodoval v anketě TýTý zvedne sledovanost. „Ano, s Karlem jednáme,“ přiznala ve středu Blesku šéfka zpravodajství Primy Jitka Obzinová a jak to vypadá, to jednání bylo hodně rychlé. Ve čtvrtek už totiž Voříšek smlouvu s Primou podepsal. Z televize totiž přišla tato zpráva: Karel Voříšek navštívil dnes před polednem newsroom a seznámil se s novými kolegy. Za doprovodu Jitky Obzinové pak přímo ve zpravodajském studiu podepsal smlouvu.

 „Venku svítí sluníčko, ale nejen venku, je to vidět i tady na Primě. Líbí se mi tady,“ řekl nový moderátor hlavních zpráv na Prima family.

Anketa

Přáli byste si, aby na Primu za Voříškem odešla Markéta Fialová?
Celkem 51 hlasujících

Kdo usedne vedle něj, zatím Prima neví, partnerku začíná hledat. Pokud všechno půjde podle plánu, Karel pak s novou moderátorkou vytvoří třetí dvojici.„Karla na Primě vítám s vědomím, že jde o slušného a seriózního člověka," dodala šéfka zpravodajství Jitka Obzinová.



Autor:  cam

Přečtěte si
1pravda1
25. 4. 2013 • 23:33

protože normální člověk se nebude dívat na udavače STB, který měl plnou hubu keců, jak se očistí a nakonec se to zametlo pod koberec. Škoda, že neudal někoho z vaší rodiny, co se na něho tak třepete, já ho nechci ani vidět na obrazovce, udavače a ještě s neupřímným vytepleným úsměvem. Když budeme podporovat udavače, kteří ani se neočistí tak co už, to tam může za chvíli sedět i odsouzený poslanec, co už v zemi, kde prezident Klaus kradl a ani neodstoupil, ba se ani neomluvil.

danuska555
25. 4. 2013 • 15:10

  udelala dobry skutek, ze vzala Karla do zprav. Karel je prijemny a profesional. Nova bude jeste -litovat. Pac na Prime-stoupne k vuli Karlovy. -Sledovanost! Jsem. rada , ze bude zase v televizi. Aze ma jinou orient. mi vubec nevadi-ba naopak!

vuhp
25. 4. 2013 • 11:26

 Pana Voříška jsem měla moc ráda. Bylo by fajn kdyby paní Fialová přešla za ním na Primu.Tvořili sympatický pár.

detektif_shtika
25. 4. 2013 • 10:44

Opravte si tu Občinovou na tu hrůzu Obzinovou.

fizi
25. 4. 2013 • 10:20

 myslím,že je to od Primy docela dobrý tah.Voříšek je sympaťák a profík,jeho soukromí,pokud nezasahuje do jeho práce,nikoho nemusí zajímat.Jen pevně věřím,že k němu nedají Nicol Lenertovou,ještě mám v živé paměti její šišlání,slintání....no to nééé!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.