Borhyová usadila milence Hrdličku: Není to táta pro mého syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Borhyová usadila milence Hrdličku: Není to táta pro mého syna

Michal Hrdlička
Michal Hrdlička (Foto hermina.cz, Všenorský SK, Facebook, ara)

Přestože je Lucie Borhyová (35) do svého o jedenáct let mladšího partnera Michala Hrdličky (24) zamilovaná až po uši, neztratila střízlivý pohled. Přiznala, že to není tatínek pro jejího syna Lucase (4), ale spíš starší kamarád.

Moderátorka Televizních novin si zřejmě uvědomila, že Michal na roli otce zatím není připravený. S Lucasem si ale rozumí. „Všichni spolu sportujeme nebo chodíme do přírody. Děláme to, co má malý rád, třeba kluci hrají fotbal,“ prozradila Borhyová pro server doma.cz a její slova potvrdil i Hrdlička.


„Lucky syn mě bere jako svého staršího kamaráda, se kterým může dělat všechny ty věci, co kluci v jeho věku dělají,“ prozradil Michal. Borhyová roli táty nyní neřeší. Je pro ni mnohem vzácnější, že si sporťák a Lucas spolu rozumí. Jednoho tátu, řeckého podnikatele Nika Papadakise (35), už totiž Lucas má a Lucie druhého ani nehledá.
„Malý má tatínka, se kterým si denně volá,“
vysvětlila moderátorka. Mnohem víc si váží toho, že nejen ona, ale i její syn, našli parťáka.



Přečtěte si
franckajagrova
25. 4. 2013 • 14:43

 ...trubka do postele !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.