Svatba Hanychové může mít drahou dohru: Vyhazov z práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svatba Hanychové může mít drahou dohru: Vyhazov z práce!

Svatba Agáty Hanychové
Svatba Agáty Hanychové (koláž Ahaonline.cz)

Už krátce po údajně spontánní svatbě Agáry Hanychové (27) a Jakuba Prachaře (29) se ukázalo, že modelce se hodně práší od pusy. Nejenže nešlo o okamžitý nápad, ale o naplánovanou akci, navíc měla modelka slíbit televizi Prima (samozřejmě za peníze), že jen tato stanice bude mít ze svatby obrázky. Jenže Agáta dohodu nedodržela a zástupci televize se čertí.

Agátě se zle vymstilo, že tak ráda exhibuje na Facebooku, a také to, že sedí jedním zadečkem (byť krásně tvarovaným) na příliš mnoha židlích. Pro televizi Prima dělá moderátorku TopStaru, na jednom bulvárním webu zástupkyni šéfredaktora a navíc má svou modelingovou agenturu. No a právě bulvárnímu webu, kde také nepracuje zadarmo, pustila nejednu informaci o své svatbě. Však pak zazdila tím, že informaci o svatbě včetně fotky vyvěstila na svůj Facebooku. A to se Primě vůbec nelíbí.

Televize teď rozhodně nechce nic za natočení svatby zaplatit, protože to, co jim Agáta chtěla draze prodat, dala ostatním zadarmo. Podle serveru jí teď dokonce hrozí vyhazov z TopStaru. „Můžu potvrdit, že dohodu s paní Prachařovou považujeme v tuto chvíli za neplatnou,“ řekl Super.cz programový ředitel Primy Petr Vladyka. Stejný muž ale zatím nepotvrdil, že by Hanychová, nebo chcete-li Prachařová, v TopStaru skončila. To se ale může změnit z minuty na minutu, jak už to na Primě v poslední době bývá.



Přečtěte si
zadnice
26. 4. 2013 • 10:36

Kopněte jí do pr.dele a o nic nepřijdete, hlavně diváci si oddychnou!!! 

solochov
25. 4. 2013 • 21:50

 Co mohli čekat od tak jednoduchého prostoduchého stvoření, jako je husa Hanychová, dcera matinky Žilkové? Jsou vypočítavé, ziskuchtivé a bezpáteřní, jedna jako druhá. Možná už teď v duchu David Prachař lituje...

vuhp
25. 4. 2013 • 11:36

 Nebude bankrotářová . Je vyčuraná. Když ji vyhodí dveřmi vleze oknem.

majojo
25. 4. 2013 • 10:17

 Chtěla být Prachařová, bude Bankrotářová.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.