Nešťastnice Hanka Krampolová: Kvůli zpackané operaci musí pod skalpel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nešťastnice Hanka Krampolová: Kvůli zpackané operaci musí pod skalpel!

Hanka musí opět na operaci
Hanka musí opět na operaci (Foto Aha! - Martin Pekárek)

Zdravotní komplikace Hanky Krampolové (51) jen tak neskončí. Její noha stále není v pořádku a nekonečným bolestem není konec…

Noční můra Hanky Krampolové se naplnila a bude muset opět podstoupit bolestivou operaci. Kvůli zranění nohy leží doma už několik měsíců a je odkázaná na pomoc manžela Jiřího Krampola (75). „Předchozí operace se nepovedla a musím na další,“ posteskla si Hanka, která už ani neví, jaké to je pohybovat se bez jakýchkoliv omezení.

U Krampolových teď není moc veselo. Jiřímu totiž v televizi zrušili pořad Nikdo není dokonalý a přišel tak nejen o svého koníčka, ale také o pravidelný příjem. Veškerý čas teď může věnovat své nemocné manželce a fence Žofince.



Přečtěte si
honzina
24. 4. 2013 • 06:22

"Chudinka malá" kdyby nebyla líná jako s.v.i.n.ě, nech.las.tala a pracovala jako každý normální člověk, tak by se jí to nestalo. Já jí litovat nebudu zlodějku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.