Stánky na levnou krásu zavírají! Bratři Nedvědi definitivně končí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Stánky na levnou krásu zavírají! Bratři Nedvědi definitivně končí…

Brácho, bylo to fajn, ale musíme končit...
Brácho, bylo to fajn, ale musíme končit... (Aha! – David Kundrát)

Františka Nedvěda poslední roky trápí sluch, Honza Nedvěd si zase vážně poranil nohu a nemůže chodit. Není divu, že písničkáři, jejichž songy nechybí u jediného táborového ohně, ukončují svou kariéru.

„Je to tak. Nedvědi vystoupí naposledy 22. června na festivalu Lochotín 2013,“ prozradil Aha! Jiří Pomeje, který má organizaci folkové slavnosti na starosti. Bratři přitom ještě nejsou tak staří. Janovi je 66 let a Františkovi o rok méně. Jenže nemoci a zdravotní problémy je trápí dlouhodobě. „Každý koncert je pro nás jako složit vagon s uhlím,“ postesknul si František.

Připomeňte si hit, který si zpívají generace Čechů:

K rozpadu populární dvojice se schylovalo už v roce 1996, kdy se po koncertě na Strahově, kam přišlo na 60 tisíc fanoušků, bratři rozhádali. Po deseti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, se ale dali znovu dohromady. „Uvědomili jsme si, že jsou důležitější věci než nějaké žabomyší spory. Hodně nám v tom pomohly i naše rodiny,“ prohlásil s odstupem času František Nedvěd.

Přečtěte si
pavucinka
24. 4. 2013 • 21:24

 Je to podivný pán a není bez problémů. Pokud má někdov ětší nároky na lidský charakter a inteliogenci / což se snoubí/ tak bude zklamán.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.