Bořek Slezáček na operaci: Ufikli mu pytle pod očima! Už skoro neviděl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bořek Slezáček na operaci: Ufikli mu pytle pod očima! Už skoro neviděl...

Bořek Slezáček podstoupil plastiku víček.
Bořek Slezáček podstoupil plastiku víček. (Aha! - Petr Novotný)

I muži mají své dny, kdy chtějí ráno rozbít v koupelně zrcadlo, protože mají pocit, že na ně kouká cizí člověk. Také se chtějí líbit jako ženy. Moderátor Bořek Slezáček (45) se proto rozhodl podstoupit operaci horních víček. „Už přes ty pytle nevidím a nemůžu řídit ani auto,“ svěřil se deníku Aha!.

Stejný problém řešil před dvěma lety i zpěvák Michal David (52), proto se Bořek vůbec operace nebál. „Podstoupili to jiní a já nejsem žádný uplakánek, takže se nebojím,“ snažil se skrýt nervozitu sám před sebou. „A samozřejmě budu rád, když budu vypadat lépe. Třeba sbalím víc ženskejch,“ žertoval herec. Ale co ty modřiny, které ho budou několik dní hyzdit? „V divadle mi to zamaskují. A kámošům řeknu, že jsem se bouchnul,“ smál se, ale hned Aha! ujistil, že se za své rozhodnutí nestydí.


Okamžitě také zapřemýšlel, co dalšího na sobě nechá zlepšit – a dámy podržte se! Kromě nových tetování by prý pouvažoval nad zvětšením penisu! „To je vtip, to totiž nepotřebuji,“ ujistil nás na závěr pacient.
Primář Michal Puls z kliniky plastické a estetické chirurgie Medicom VIP potvrdil, že muži se dnes méně stydí a na plastiky víček začali chodit.
„Převažují ženy, to je jasné, ale už tak třicet procent chlapů jim šlape na paty,“ prozradil statistiku lékař.




Přečtěte si
haidarabad
23. 4. 2013 • 20:35

 Předtím byl nýmand s pytlem, teď je nýmand bez pytle.Nula a Nuda.

mandat
23. 4. 2013 • 14:08

 Tady pisete, ze mel operaci hornich vicek,ale nadpis rika neco jineho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.