Velký problém bratrů Nedvědů: Honza nezvládá stát na pódiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Velký problém bratrů Nedvědů: Honza nezvládá stát na pódiu!

Nevědova Pavlínka byla hodně nervózní, Honza jí proto neustále hladil ruku.
Nevědova Pavlínka byla hodně nervózní, Honza jí proto neustále hladil ruku. (Aha! – Roman Souček, Profimedia.cz)

Koncertní turné bratří Nedvědů je ohroženo. Kvůli zdravotnímu stavu staršího z bratrů Jana (66) se plánovaná vystoupení pro slovenské fanoušky přesouvají až na květen. Populární písničkář si totiž před časem vážně poranil nohu. Termíny koncertů v českých městech se však nemění.

Turné se ale podle informací Aha! v žádném případě rušit nebude. „To určitě ne. Mluvil jsem s Frantou a jde jen o přesunutí, protože Honza s tou nohou teď opravdu nemůže podstoupit náročné koncerty. Vždyť mu málem hrozila i operace,“ řekl Jiří Pomeje, který s bratry Nedvědovými spolupracuje. „Teď se to nesmí uspěchat, ale věřím, že do jejich vystoupení na festivalu Lochotín 2013, bude všechno v pořádku,“ doufá Pomeje.


Nepotvrdily se tak zvěsti o tom, že se bratři, stejně jako po slavném koncertě na Strahově v roce 1996, rozhádali. „To je dávno pryč, jsme dospělí lidé a už jsme si to s bráchou všechno vyříkali a nechali jsme to za sebou,“ potvrdil Aha! František Nedvěd.




Autor:  bes

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.