Václav Postránecký a Alois Švehlík: Ukázali manželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Václav Postránecký a Alois Švehlík: Ukázali manželky!

Alois Švehlík a Václav Postránecký se pochlubili manželkami
Alois Švehlík a Václav Postránecký se pochlubili manželkami (koláž Ahaonline.cz)

Ne jen jeden zástupce, ale celé rodinné klany přišly gratulovat. Lubomíru Lipskému popřáli přímo na jevišti Divadla ABC k jeho neuvěřitelným devadesátinám například Václav Postránecký a Alois Švehlík s manželkami, které se na veřejnosti příliš často neobjevují.

Herec Pavel Soukup (64) vyvedl kompletní rodinu. Jeho syn Pavel měl totiž v ten den narozeniny taky! Bylo mu 23. Soukupovi tak řešili hned dva dárky. „Lubomírovi jsme dali českou lípu, aby si ji zasadil na zahradě a sledoval, jak mu pěkně roste,“ prozradil Soukup.

„Syn od nás dostal peníze, aby si mohl dovybavit počítač,“ dodala matka Isabela Soukupová (46). Když Pavel junior viděl, že legendární filmový děda Potůček dostal na jevišti hned dva obří dorty, vyčítal žertem rodičům, že je měl dostat taky. Naštěstí se Lubomír Lipský se všemi rozdělil.

Z klanu Lipských nechyběla dcera Taťána, která dělá od smrti maminky Věry tátovi garde ve společnosti a pak vnuk Matěj s dcerou, hercovou pravnučkou Alžbětkou (6). Ta dokonce přišla gratulovat rovnou na jeviště. Přinesla pradědečkovi obrázek, který sama namalovala. Potom s režisérem Zdeňkem Troškou loupala panáčka z dortu, který představoval rodnou cukrárnu Lipských v Pelhřimově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.