Hana Maciuchová zastavila čas: Za osm let jí nepřibyla ani vráska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hana Maciuchová zastavila čas: Za osm let jí nepřibyla ani vráska!

Hana Maciuchová se za osm let prakticky nezměnila.
Hana Maciuchová se za osm let prakticky nezměnila. (Koláž Ahaonline.cz)

Některé ženy zrají stejně jako víno. Ukázkovým příkladem je herečka Hana Maciuchová (67), která se v posledních letech téměř nemění.

Maciuchovou si diváci zamilovali v seriálu Ulice, kde se poprvé objevila už v roce 2005 jako učitelka Miriam Hejlová. Role jí zajistila obrovskou popularitu, o čemž svědčí i čtyři ceny TýTý, které jí diváci přiřkli. Zopakuje Hana Maciuchové svůj úspěch i letos? Konkurence je silná, v kategorii hereček s ní soupeří Veronika Freimanová, Zlata Adamovská, Dana Morávková a Simona Stašová.


„Poprvé jsme se viděli v pondělí 5. září 2005. A myslím, že to nebyla láska na první pohled. Málokomu se asi líbila ta přísná profesorka, která si cenila pedagogických zásad víc než obyčejné lidskosti. Ale to nebyla tak docela moje vina. Všechno začalo asi o rok dřív, kdy se začala scházet skupinka televizních tvůrců v posledním patře jednoho pražského domu, aby dala dohromady projekt, který se v té době zdál trochu šílený,“ zavzpomínala Hana Maciuchová na seriál, který jí přirostl k srdci.
Na její účinkování od roku 2005 se můžete podívat v galerii!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.