Heidi Janků přiznala potrat: Obětovala jsem dítě kariéře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků přiznala potrat: Obětovala jsem dítě kariéře!

Heidi Janků
Heidi Janků (pro Aha! - Petr Kozlík)

Padesátnice Heidi Janků zase trochu poodhalila tajemství svého života. Ten nebyl lemován jen pěveckými úspěchy, ale i drsným rozhodováním mezi kariérou a splněním životní role matky. Heidi teď promluvila o tom, jaký v sobě sváděla boj a proč se rozhodla jít ve 25 letech na potrat.

Heidi Janků prý šla do vztahu s o 30 let starší mužem s vědomím, že on už děti má. Navíc jí prý hned na začátku naznačil, že první bude kariéra a dítě teprve podle toho, jak se vše vyvrbí. „Tehdy nefungovaly žádné agentury s chůvami a já věděla, že kdybych si pořídila dítě, musela bych s prací skončit,“ řekla Blesk magazínu zpěvačka, která zejména před rokem 1989 bez problémů plnila sály kulturáků.

„Neumím dělat dvě věci zásadní věci najednou. Vybrala jsem si zpívání. Jednou jsem dokonce prodělal interrupci,“ přiznala Heidi. Pak dodala, že dítě si nechala vzít, když jí bylo 25 let. „Bála jsem se, že to nezvládnu, že třeba skončím jako můj otec a začnu pít,“ pokračovala ve své obhajobě Heidi, která prý pak ale svého rozhodnutí trochu zalitovala. „Přišel rok 89 a práce bylo míň, kariéra byla v trapu. Na nás, kteří jsme fungovali v osmdesátých letech, na jevištích málem plivali. V té době jsme o dítěti začali znovu uvažovat a dokonce už pro něj měli jméno. Jenže u plánů vše také skončilo.



Autor:  ph

Přečtěte si
malavelka
21. 4. 2013 • 13:43

 poznamenané dětstvím, proto šla. Nikdo normální si nedá vzít první dítě.

vuhp
21. 4. 2013 • 13:23

 Přesně tak, kdysi mi byla sympatická. Ted je trapná.

analfabet
21. 4. 2013 • 10:52

 už zase hlásá své morality!

pasadena
21. 4. 2013 • 08:42

 mívala jsem ji docela ráda.Ale od té doby co se za každou cenu snaží uspět jako "velmi populární" ji nemůžu ani vidět.To její vypukání ve smích,to je šílený a jen jednou jsem se na chvilku dívala na její uvádění toho erotického pořadu a když s vážnou tváří začala vysvětlovat co je obřízka-tak mám dost a už se nikdy nedívám na to kde je Heidi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.