Partyšová před rozvodem: Nahá s právníkem! A Kokta lape po dechu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Partyšová před rozvodem: Nahá s právníkem! A Kokta lape po dechu...

Gabriela odhodila svršky před advokátem, který jí pomáhá s rozvodem.
Gabriela odhodila svršky před advokátem, který jí pomáhá s rozvodem. (Monika Navrátilová pro rádio Kiss, koláž Ahaonline.cz)

K hladkému průběhu rozvodu s Josefem Koktou (56) používá Gabriela Partyšová (34) zajímavé praktiky. Se svým právníkem Jiřím Harnachem se radí nahá! Moderátorčiny přednosti mu tak zamotávají hlavu daleko víc než paragrafy.

Partyšová se střemhlav pustila do nové výzvy, pravidelně moderuje pořad v rádiu s Jaro Slávikem (38) a Jiřím Harnachem, který vystudoval práva, ale do podvědomí diváků se dostal účinkováním v reality show ČeskoSlovensko má talent. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby u toho moderátorka neodhodila svršky.

„Když jsem nahá, tak se cítím uvolněnější,“ přiznala deníku Aha! Partyšová, které ve volných chvílích v rádiu dává právnické rady Harnach. „Jsem ráda, že můj nový spolumoderátor je zároveň právník. Kolem mě se teď děje tolik divných věcí, že mít dobrého právníka po ruce je nutnost,“ svěřila se Partyšová, kterou už za pár týdnů čeká rozvod s Josefem Koktou. „S Pepou jsme na všem domluveni, o péči o našeho syna Kristiána, i o rozdělení majetku,“ dodala s tím, že by soudní jednání mělo být jen formalitou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.