Petr Rychlý si nedá pokoj: Koleduje si o další infarkt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petr Rychlý si nedá pokoj: Koleduje si o další infarkt!

Petr Rychlý na grilovací akci.
Petr Rychlý na grilovací akci. (Aha! - Pavel Machan)

Vypadá jako švihák lázeňský a rozdává úsměvy na všechny strany. Půl roku po prodělaném infarktu je herec Petr Rychlý (47) k nepoznání a opět nasazuje vražedné pracovní tempo, které ho v říjnu dostalo až na operační sál! „Cítím se dobře, jsem důkazem toho, že máme nejšpičkovější kardiochirurgii ve světě,“ přesvědčoval deník Aha! Rychlý.

Herec se netají tím, že na sebe velký pozor nedává. Jediné omezení, které mu lékař dal, je omezený přístup do posilovny. To ho tolik netrápí, protože jako obvykle ho nejvíce zajímá práce. V té by měl zvolnit, protože příliš velký stres není dobrý pro nikoho, ale jak sám Petr říká – jinak to neumí. „Mám před velkou premiérou, kde hraju hlavní roli. Je to velmi fyzicky náročné. Ale já jsem na sobě pracoval,“ dušoval se Rychlý.

A jaký je recept na rychlé zotavení? „Musíte to úplně vytěsnit, nesmíte si to připouštět a začínáte pomalu – procházky 100 m, půl kilometru, kilometr, až se dostanete do formy,“ radil Rychlý. Toho deník Aha! přistihl při zahájení grilovací sezony. „Grilování mě tak chytlo, že jsem do toho i sám zainventoval. Koupil jsem si profesionální gril, takže se těším na víkend,“ prozradil své plány herec.



Autor:  kl

Přečtěte si
snufina
18. 4. 2013 • 14:40

Schwrzenberg mu nalil " živou vodu ". Hlavně ho uzdravilo "číro " a řev do telefonů .... blbeček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.