OBRAZEM: Prošmejdili jsme milionový dům Alice Bendové! Proč zamkla ložnici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

OBRAZEM: Prošmejdili jsme milionový dům Alice Bendové! Proč zamkla ložnici?

Alice Bendová nás ve svém domě hezky přivítala.
Alice Bendová nás ve svém domě hezky přivítala. (Aha! - Alexandr Malachovský, Jiří Hadaš, Martin Hurda)

Alice Bendová (39) bydlí v domku za Prahou. Jen tato velmi neurčitá informace byla dlouho známa. Nic víc, žádné podrobnosti. Teď ale herečka poprvé otevřela branku své zahrady a pustila dovnitř naše fotografy. Prohlídku jsme vzali velmi podrobně a musíme říct, že Alice si rozhodně nežije špatně!

Do nového bydlení se Alice musela přestěhovat po rozchodu s manželem, se kterým ji nicméně oficiálně stále ještě pojí svazek manželský. V domku pochopitelně bydlí také malý Vašík (5) a Alice (2). Dům Bendové je poměrně jednoduchý jednopodlažní bungalov o dispozici 5+kk. Sama herečka se podílela jak na dostavbě domu, vybavování pak zařizovala zcela sama.

„Architekta jsem si nebrala, všechno jsem si dělala podle svého. „Nechala jsem třeba zazdít okno v kuchyni, pak ale přišla moje sestra a řekla mi, že je to blbost, tak jsem ho nechala vybourat. Bylo ale moc velký, takže jsem ho musela nechat znova přizdít,“ směje se dnes svým stavitelským chybám krásná Alice, před kterou stojí ještě jeden velký úkol – fasáda.

Dům i zahradu jsme prošmejdili velici pečlivě, jedna z místností ale byla fotografům zapovězena: ložnice. Tohle místo absolutního soukromí si Alice stále chrání...



Autor:  ph,pet

Přečtěte si
andys8
19. 4. 2013 • 08:53

Moc pěkný, hezký barvy -sladěné dohromady. Majitelka je kus.

winterfreshka
19. 4. 2013 • 08:46

Tento babochlap prezentuje něco,co má i většina obyčejných lidí Ať se jde s tím kýčem vycpat

pasadena
18. 4. 2013 • 14:38

 a teď jsi spokojen hňupe že.Tolik jedu vystříknout dá asi moc práce co.Jak ráda bych viděla tvůj krásný a vkusně zařízený dům.A tvůj ksicht taky krasavče.

bobosa
18. 4. 2013 • 13:35

 Hnus....... prostory jak krááá.va a zařízené dost nevkusně..Nábytek moderní ale hnusnej a celej byt je nezladěněj..Ono ani jeho majitelka není žádná krasavice..

pasadena
18. 4. 2013 • 08:43

 tak přesně takový dům a tak zařízený by se mi líbil.Opravdu moc pěkné!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.