Farmář hledá sex: Josef se vyspal s Helenou v páchnoucí ložnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Farmář hledá sex: Josef se vyspal s Helenou v páchnoucí ložnici!

Josef našel v Heleně svou lásku
Josef našel v Heleně svou lásku (TV Prima)

Třetí řada reality show Farmář hledá ženu už přinesla první ovoce. Josef se díky televizi dočkal Heleny a věří, že jejich vztah bude pokračovat i po odvysílání poslední epizody.

Josef momentálně prožívá nejšťastnější chvíle svého života. V Heleně našel svou osudovou ženu a netrápí ho, že do reality show vstoupila tak trochu neplánovaně. Láska totiž nezná pravidla a Josef si už svou milou nastěhoval do ložnice, kde její předchůdkyně odmítaly pobývat kvůli nesnesitelnému smradu.


Zvířecí ošetřovatelka Helena si ovšem na žádný luxus nepotrpí a s Josefem jí spojují stejné životní postoje. Po ránu se jim ani nechce vylézt ze společné postele a nejraději by se od sebe neodtrhli.
Panuje stejná romantika i na dalších farmách? U ostatních soutěžících jsou emoce poněkud vlažnější, ale ještě není nic ztraceno. Soužití farmářů s potenciálními zájemci o jejich srdce je teprve na začátku. Další emotivní scény z jejich sbližování uvidíte dnes večer na Primě.



Přečtěte si
xcarodejka
18. 4. 2013 • 12:04

nemá potřebné IQ a základní kulturu. Nevím,proč nám podobné pořady opakovaně servírují, když tato skutečnost je inteligentnímu člověku užž dávno zřejmá. Ani z psycvholog.hlediska to už tedy není nějak moc přínosné.Podobný typ lidí. Proč se tento farmář rozloučil se všemi třemi, když tuto ženu znal jen z dopisování. Zřejmě se mu líbila fyzicky, alena tom může hodně pohořet.

jity
18. 4. 2013 • 11:37

oxallis a i kdyby to byla Dolly Buster? Holt na nos kulík a potom už je to jedno.

perla99
18. 4. 2013 • 10:43

 Nějak mi uniká smysl takových pořadů a zaráží mě, co lidí je ochotno se ztrapňovat před národem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.