Vendula Svobodová se 14 let po smrti Klárky (†4) dočkala: Má novou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendula Svobodová se 14 let po smrti Klárky (†4) dočkala: Má novou dceru!

Vendula Svobodová přišla o čtyřletou dceru Klárku. Teď má alespoň Petru.
Vendula Svobodová přišla o čtyřletou dceru Klárku. Teď má alespoň Petru. (Koláž Ahaonline.cz)

Jednu dceru měla, ta jí ale ve čtyřech letech zemřela na leukémii. Na Klárku vzpomíná prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (41) každý den. Každý den také zahrnuje láskou zdravého syna Jakuba (7), kterého střeží jako oko v hlavě. A díky partnerovi Vladimíru Waasovi (54) je teď ve Vendulině životě opět i vysněná holčička!

Vladimír vzal na rodinnou dovolenou do Maroka i dospívající dceru Petru (15). A jak to bývá, Jakub tíhne k mužskému elementu, protože ten s ním kuje všechny klučičí pikle, zatímco mladá slečna se raději zdržuje v přítomnosti Venduly. „Je to skvělá holka. Máme krásný vztah. A hlavně si rozumí s Kubou,“ rozplývá se Vendula.

Při vzpomínce na Klárku jí ale přes obličej přeběhne smutek. „Klárce by dnes bylo devatenáct let,“ svěří se s těžkými myšlenkami žena, které osud nepřipravil lehké chvíle.

Pohled na Petru jí však opět vrací dobrou náladu. „Je štěstí, že Vláďa má holku. Ztratila jsem tady na hotelu pinzetu a ona ji měla,“ směje se a prozrazuje , že o Petřině první lásce dokonce věděla dříve, než její vlastní otec. „Občas si obě děláme z Vládi legraci, takové to holčičí škádlení,“ říká šibalsky.

A jak to vnímá mladá slečna, která žije s maminkou na Moravě a za tátou a novou »macechou« jezdí jednou měsíčně, ale ráda by je navštěvovala víc? „Vendula je super, táta je konečně šťastný. Můžu s ní mluvit o všem. Dokonce se jí občas svěřím s něčím, co se třeba i stydím říkat mamce. Vnímám ji jako kamarádku,“ prozradila Petra.

V Maroku holky vyrazily i na společný nákupy šperků. Nejdříve dostaly výklad o výrobě stříbrných náušnic, prstýnků a řetízků. A pak už si jen vybíraly. „Sice jsme si nic nekoupily, ale byl to hezký zážitek,“ svěřila se Aha! Petra.



Přečtěte si
hillaarkaa
19. 4. 2013 • 12:15

Než ulovit nějakou soc-kráVU-smradlavou a nevzdělanou  

va45
18. 4. 2013 • 17:17

  Ať se rači k té dívčině nepřibližuje,nebo co ji první naučí:Jak ulovit milionáře.

winterfreshka
18. 4. 2013 • 12:10

Jak si s ní život pohrál.Ale ta Kapka naděje??!Peníze jí tam sypou dárci a přispěvovatelé,z kterých i ona žije.Takže těch si vážím  

mandat
17. 4. 2013 • 18:19

 je zla, egoisticka a vypocitava zenska.

mandat
17. 4. 2013 • 18:18

 Ten, kdo tady opevuje, jak dela zazraky v nemocnici, tak to jsou penize vsech lidi, ketry financuji jeji nadaci. NIkdo tady nevidi, ze Svobodova parazituje na te nadaci a to malo, co zbyde, jde na nemocne deti a to s takovym humbukem, ze nikoho nenapadne,kam se podela ta vetsi cast penez.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.