Plně ochočený rocker Pepa Vojtek: Už mluvíme o dalším miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Plně ochočený rocker Pepa Vojtek: Už mluvíme o dalším miminku!

Jovanka a Pepa Vojtek
Jovanka a Pepa Vojtek (Aha! – Martin Hykl)

Stalo se nepsaným pravidlem, že pokud se zpěvák Josef Vojtek (47) stal otcem, brzy po narození miminka opustil jeho maminku a začal lovit v nových vodách. Teď se ale zdá, že Vojtek konečně našel tu pravou ženu svého života. Svou manželku Jovanku (34) totiž nejenže nehodlá opustit, rád by s ní zplodil ještě jednoho potomka!

„Od třetího dítěte už je to jedno,“ směje se Vojtek, který je tátou hned čtyř dětí! „O dalším miminku mluvíme, naplánovat se ale nedá, to není dovolená,“ vysvětluje rocker, že by k zatím poslednímu Adámkovi rád ještě jednoho caparta.


Malý Adam se má prý navíc čile k světu a má stále dobrou náladu. „Je mu půl roku a už couvá po čtyřech. Je prostě výbornej,“ tetelí se pyšný otec, který si nemůže vynachválit péči své ženy Jovanky.„Mám rád omáčky, karbanátky, prostě česká jídla. A Jovanka je výborná kuchařka,“ pochvaluje si konečně Vojtek, který má o svém tříletém manželském svazku jasno. „Popsal bych ho jako konečně šťastný!“



Autor:  pet

Přečtěte si
janouch62
18. 4. 2013 • 21:24

 hlavně aby ten rozsévač nezasil něco co má hlavu o průměru 40.cm.Semeno už je přestárlé a proto je to na pováženou./viz.zámeček Leontýn/

jarypadlo
18. 4. 2013 • 12:00

 když rozsévač zaseje další a nejlíp na více místech,aby to bylo důkladné! To se zase můžeme těšit jak brzo budeme číst něco o omylu a nové lásce!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.