Operní hvězda Andrea Kalivodová: Nádor mi změnil život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Operní hvězda Andrea Kalivodová: Nádor mi změnil život!

Andrea Kalivodová se po překonání nemoci stala jíným člověkem.
Andrea Kalivodová se po překonání nemoci stala jíným člověkem. (Aha! – Petr Novotný, pro Aha! – Vendula Fantová, archiv Andrey Kalivodové, Lucie Robinson)

Pěvkyně Andrea Kalivodová (35) se ještě před rokem musela vyrovnávat s tvrdou životní ránou. Vyšetření potvrdilo její podezření a odhalilo nádor. Pěvkyně se přirozeně ocitla ve velkém stresu a ještě se tuto smutnou zprávu snažila odvážně skrývat před svými kolegy. Po vyléčení se cítí jako úplně jiný člověk.

„Podstoupila jsem magnetickou rezonanci a další vyšetření a přišlo se na nádor, který nebyl příliš dobře uložený. Konkrétnější ale být nechci. Zažívala jsem tehdy obrovský stres. Měla jsem obavy, co bude dál, jestli se podaří operace, navíc mě svazoval pocit zodpovědnosti. Měla jsem před premiérou Sedláka kavalíra a najednou nebylo jasné, jestli do toho můžu jít. Nechtěla jsem zklamat kolegy. A taky jsem se snažila, aby na mě nebylo nic poznat, což bylo hodně náročné, protože okolí je zvyklé, že jsem veselý a optimistický člověk,“ popisuje Kalivodová náročnou dobu na stránkách OnaDnes.cz

„Když se uzdravíte z nějaké zásadní nemoci, vyhrabete se ze dna, tak si zcela srovnáte hodnoty. Je to ohromná životní zkušenost, která je nepřenosná. Jsem teď mnohem pokornější, empatičtější. Předtím jsem spoustu věcí nechtěla vidět, soustředila jsem se jen na své problémy,“ objasňuje pěvkyně, jak jí nemoc změnila život.  

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.