Čáry máry a půlka Haliny je fuč! Jak se Pawlowská zbavila kil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čáry máry a půlka Haliny je fuč! Jak se Pawlowská zbavila kil?

S pomocí šikovných grafiků jde hubnutí opravdu lehce.
S pomocí šikovných grafiků jde hubnutí opravdu lehce. (Koláž Ahaonline.cz)

Jednou z ambasadorek Avon pochodu proti rakovině prsu se letos stala také spisovatelka Halina Pawlowská (58). Ta je však na všech propagačních materiálech naprosto k nepoznázní. Grafici jí vyretušovali dobrou polovinu těla, z fotek dokonce zmizela i druhá brada a každičký faldík. Přitom právě Halina vždy patřila k těm celebritám, které se za svá kila nestyděly a navíc je jako jedna z mála uměla nosit s grácií! A co na to Halina?

„Já ani nevím, že jsem vyretušovaná, já se prostě takhle vidím,“ uzemnila nás svou odpovědí Pawlowská, která rozhodně nevidí žádný rozdíl mezi vyretušovanou fotografií a realitou. Přitom to byla vždy právě Pawlowská, která dodávala silnějším ženám energii a sebevědomí. „Podívejte já se s vámi vlastně o tom nechci bavit a ani jsem si žádného rozdílu nevšimla,“ začala se dokonce jindy optimistická a vtipná Halina durdit. Ve svém výkladu přesto pokračovala.

„Víte, já mám v rodině dva profesionální fotografy, takže se orientuji i v tom, jak se fotografie dělají, a vím, že jsou dělané všechny na žádost klienta stejným způsobem. Prostě tak to je, je to fotka do časopisů, takže o to jde,“ tvrdí Pawlowská, která si zřejmě myslí, že upravování fotek zkrátka už nedílně patří do běžného života.

1734628:gallery:true:true



Přečtěte si
pasadena
15. 4. 2013 • 14:07

 a není to jedno?Je pořád stejně sympatická tak co.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.