Nešťastný »Šimon Plánička« Pavel Kikinčuk: Přijde o divadlo! Nemá peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nešťastný »Šimon Plánička« Pavel Kikinčuk: Přijde o divadlo! Nemá peníze!

Pavel Kikinčuk
Pavel Kikinčuk (DANIEL ČERNOVSKÝ / Aha)

Jindy hodně veselý herec Pavel Kikinčuk (53) je teď hodně smutný! Hrozí totiž, že se svou ženou Jindřiškou, jednou z drben z filmu Babovřesky, přijdou o své milované Divadlo Pluto v Plzni. Hrozí jim totiž zvýšení nájmu a oni nemají peníze!

 Jindy hodně veselý herec Pavel Kikinčuk (53) je teď hodně smutný! Hrozí totiž, že se svou ženou Jindřiškou, jednou z drben z filmu Babovřesky, přijdou o své milované Divadlo Pluto v Plzni. Hrozí jim totiž zvýšení nájmu, a oni nemají peníze!

„Je to smutné, ale našemu divadlu opravdu hrozí zánik. Divadlu Pluto, které i přes léto, kdy nehraje, platí snížený nájem, od září stoupne nájemné za prostor o víc než  100 procent,“ postěžoval si deníku Aha! principál Pavel Kikinčuk.
Nešťastná je i principálka, hercova manželka Jindřiška Kikinčuková. Ta se prý dozvěděla, že si budou muset zaplatit novou výlohu s roletou a novou šatnu. „Vzhledem k tomu, že nemáme takovou hotovost, budou nám tyto náklady přičteny k nájmu. To je další navýšení, které je pro divadlo bez dotací likvidační,“ doplnila Kikinčuková.

Veškeré honoráře, které si Pavel Kikinčuk vydělal natáčením seriálu i filmu Okresní přebor, různými inscenacemi i komedií Babovřesky, skončily v provozu milovaného divadla.

Přečtěte si
jojone
14. 4. 2013 • 15:41

 lze se dočíst na stránkách Plzeňského kraje, a byly několikrát stotisícové, tak co tu vykládá

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.