Modelka Krainová: Expřítelkyni jejího manžela naprosto ignorovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelka Krainová: Expřítelkyni jejího manžela naprosto ignorovala!

Krainová s manželem Vágnerem.
Krainová s manželem Vágnerem. (Foto pro Aha! – herminapress.cz, Facebook)

Setkání dvou žen, se kterými má podnikatel Karel Vágner (37) dítě, se obešlo bez skandálu. Simona Krainová (40) totiž expřítelkyni svého manžela Zuzanu Poláčkovou (30) úplně ignorovala. Modelky se ani nepozdravily. Stejně se choval i Vágner, který má s Poláčkovou syna Káju (5).

Přitom vztah Vágnera s matkou jeho prvního syna probíhá bez komplikací. Malý Kája vyrůstá v Praze s maminkou, slovenskou modelkou a manažerkou Poláčkovou. Když má ale vedle sebe její kolegyni Krainovou, stejně jako na předváděčce Mercedesu, nemá oči pro nikoho jiného.


Simona samotná má na údajnou nenávist vůči své předchůdkyni střízlivý pohled. „Kdybych měla prohodit slovo s každou Karlovou bývalkou, tak by mi na nic jiného nezbyl čas,“ řekla Aha! s úsměvem Krainová, která je s Karlem už od listopadu roku 2009. Poznali se v New Yorku, kde společně pracovali, rok poté se už milenecký pár bral. Dnes má slavná modelka se svým mužem dva syny. Půlročního Bruna a dvouletého Maxe. Ten je stejně jako nevlastní bráška Kája celý tatínek.



Přečtěte si
daity
2. 8. 2013 • 18:23

Je oficiálně známo, že muži mají mozek v kalhotách a ženy, které se řadí sami do kategorie VIP, mají mozek v kalhotkách a jsou vlastnicemi silikonových nárazníků neboli poutačů.Takže sví k svímu.Ryšavec dozajista vyrůstal ve vlhkém bytě.

zamlzena
14. 4. 2013 • 14:55

 přeci ty, co mají ostrém lokty a "kameňarky", nikoli dívky slušné a skromné Popelky. Chce to být taková jednodušší cílevědomá osoba, někdy i korouhvička.

mariama
14. 4. 2013 • 12:56

Pani Krainova je jednoducha, nevzdelana a k tomu arogantni a povysenecka osoba - nezavidenihodna kombinace. Zda je nebo neni krasna, je nazor vkusu. Ten, kdo uprednostnuje prirozene krasnou a inteligentni zenu, bude tezko uchvacen vzhledem pani Krainove. Naopak jedinci, ktere oslovi mirne vulgarni vzhled sexy blondyny, ikdyz ne prirodni, jiste po typu pani Krainove slintaji. Pokud jde o jeji osobni zivot, je usmevne, jak neustale prezentuje sebe, sveho muze a deti v bulvaru. Je urcite stastna, ze stihla si poridit rodinu tesne pred ctyricitkou, ale otazkou zustava, jak dlouho se ji podari rodinu udrzet pohromade. Pan Wagner nepusobi jako staly typ a muz, ktery by po zbytek vydrzel s jednou zenou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.