Jaroslava Obermaierová nenávidí chlapy! Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaroslava Obermaierová nenávidí chlapy! Víme proč!

Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová (Jiří Hadač / Blesk)

Smutný osud. Herečka Jaroslava Obermaierová, která před dvěma dny oslavila 67. narozeniny, měla pech na chlapy. Jediný manžel Richard Čech ji dokonce mlátil! A to přitom patřila mezi nejkrásnější české herečky, což dokazují i odhalené fotografie, které si muži v sedmdesátých letech vylepovali v práci do plechových skřínek. Dnes už ale Jaroslava žádné muže nechce. A prozradila proč...

Obermaierová si mohla muže vybírat. K jejím partnerům patřil třeba herecký kolega Jiří Vala (†72), kvůli němuž se rozvedla i Jiřina Jirásková (†81), a pak hlavně herec Michal Pavlata (68). Byla to velká studentská láska.

Vyhledávaná kráska

„Jarka byla příliš krásná holka na to, aby mohla patřit jen jednomu muži,“ tvrdí Pavlata. A vtipně dodává: „Bylo veřejným tajemstvím, že já s ní chodil pět let a ona se mnou tři,“ usmívá se herec. Ještě stále má v paměti, jak pěkná Jaruška bývala. O mladou herečku prostě muži kdysi sváděli boje.

Bůhví, proč tedy Obermaierová nakonec zakotvila u Richarda Čecha, muže nevalné pověsti. Číšník a příležitostný taxikář byl nemakačenko a hrubián. Přesto si ho Jarka vzala za muže a dokonce s ním měla svého jediného syna Jardu (32). Bylo to hodně špatné životní rozhodnutí, protože věčně ovíněný Richard svou ženu i mlátil!

Zanevřela na chlapy

„Já na to období už ani nechci myslet,“ přiznala deníku Aha! herečka. „Týden před narozením Jarouška mi umřela maminka. Tatínka jsem neměla už od mých deseti let. A Richard mi nedal ani korunu, ještě jsem ho musela živit. Tak si umíte představit, jak jsem na tom asi tehdy byla psychicky,“ dodala. Její exmanžel už zemřel, ale kruté chvíle, které s ním herečka zažívala, ji navždy poznamenaly. „Měla jsem pak ještě sem tam přítele, ale nic vážného z toho nevzniklo. Chlapa už domů nikdy nechci,“ tvrdí Jarka.


Nad svými nahými fotkami z dávných filmů mává rukou: „ To je už minulost. V soukromí mi to nic dobrého nepřineslo,“ dodává Obermaierová, kterou televizní diváci vídají v seriálu Ulice jako drbnu Nyklovou.



Autor:  lbp,höh

Přečtěte si
jiriforman
15. 4. 2013 • 12:40

 ty budeš něco jako ta sousedka. Taky taková slepice.

hillaarkaa
15. 4. 2013 • 09:06

nechtějí tě už ani na partajní schůzi,že chodíš plkat sem??? Kucí nenastavují??? To máš teda pech  

jiriforman
13. 4. 2013 • 20:55

 Moje sousedka chlastá první ligu, ale ráda vypráví o druhých, že chlastají jakoby v si v životě nedala ani hlt. Nebude to taky tvůj případ?

mnpv
13. 4. 2013 • 16:12

 hvězdičky jsou nástroj potřebný k natíráni barev

mnpv
13. 4. 2013 • 16:09

Je to sice cca 35 roků ale nikdy na ni nezapomenu. Namazaná jak puk se věšela na všechny chlapy v hotelu Thermal. Byla sice mladá ale nechutná. Ona a Lenka Kořínková. Vidím je jak dnes, Kořínková šaty z fáčoviny, prsa ven a chování ***. Obě stejné.  

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.