Šafránková nedorazila na akci. Přišel jen strhaný Abrhám! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šafránková nedorazila na akci. Přišel jen strhaný Abrhám! Co se stalo?

Libuše Šafránková nedorazila vůbec, Abrhám stál sotva na nohou.
Libuše Šafránková nedorazila vůbec, Abrhám stál sotva na nohou. (Koláž Ahaonline.cz, foto Aha! - Petr Novotný)

Získat herecké legendy Libuši Šafránkovou (59) a Josefa Abrháma (73) za kmotry se jen tak někomu nepodaří. Spisovatelce Daniele Fischerové sice svou účast manželé přislíbili, nakonec však křtil jen Abrhám…

Fischerová si herce vybrala záměrně. Zvažuje totiž společně s režisérkou Lenkou Kny, že své detektivky zfilmuje. V hlavních rolích by se měli objevit právě Abrhám se Šafránkovou. „Zahrají si detektivní dvojici – Kristýnu a Medarda,“ prozradila režisérka. Jenže má to jeden háček. Zatímco Abrhám před všemi lidmi souhlasil, Šafránková nic nepotvrdila. Včera se totiž na akci neobjevila. „Paní Šafránková se na poslední chvíli omluvila z osobních důvodů,“ vysvětlil Aha! pořadatel. Je prý unavená z natáčení v Mexiku, odkud se teprve před pár dny Abrhám se Šafránkovou vrátili. I na herci bylo vidět, že mele z posledního. Dával autogramy sice jako na běžícím pásu, ale celou dobu se omlouval. „Jsem vyčerpaný,“ říkal roztřeseným hlasem.




Přečtěte si
lalia
20. 11. 2014 • 15:07

Věkový rozdíl mezi nimi začíná být znát a vadí.Vím to podle sebe.Muž je o 10 let od mě a od 60. je to katastrofa.Nestačí mě v ničem,bohužel a má to každý ,kdo říká ,že ne,lže.Je to neshoda po všech stránkách,nejen v posteli.Prostě,muži stárnou potom hodně rychle a ženy jsou ještě aktivní.Vidím tam problém.

xcarodejka
12. 4. 2013 • 10:33

Některá, jako Gottka se zase potřebuje vystavovat, ač nemá proč....

eisenbieger
11. 4. 2013 • 19:22

 profiterka ktera musela taky dat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.