Chelsea ruinují skandály, spoluhráči si přebírají partnerky: Čechu, hlídej si manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chelsea ruinují skandály, spoluhráči si přebírají partnerky: Čechu, hlídej si manželku!

Snad mu ji žádný spoluhráč nevyfoukne.
Snad mu ji žádný spoluhráč nevyfoukne. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Reuters, AP, ara)

Tenhle mančaft nemá zdravé základy. Ve fotbalové Chelsea bobtná další skandál. Spoluhráči si už podruhé přebrali partnerky. Petr Čech (30) může jen doufat, že se jeho kolegům nezalíbí manželka Martina.

Borci »Blues« prostě nedokáží udržet svůj sexuální apetit na uzdě a nemilosrdně si vybírají kořist ve vlastním revíru. Tentokrát ostrouhal belgický záložník Kevin de Bruyne (21).

Do roztomilé Caroline Lijnen byl zamilovaný až po uši, jenže mu to bylo prdlajs platné. Odešel hostovat do Brém, zatímco jeho láska zamířila do Madridu. Proč? V tamním Atletiku tam totiž pro změnu hostuje Thibaut Courtois (20), gólmanská kometa, která má v budoucnu nahradit Čecha. „Jsem absolutně šokovaný. Tohle jsem nečekal,“ přiznal de Bruyne. S krajanem prý ale bude komunikovat i nadále, ale milenku si musí hledat novou.

V Chelsea hold stále frčí »výměna partnerek« a to vskutku nedělá dobrotu. Petr Čech aby si pořídil flintu. Z fešných kamarádů Lamparda, Torrese či Maty se může během chvilky stát sok v lásce. Vždyť jeho Martina by mohla půvab rozdávat...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.