Černocká a Saudková: Vyrazily na dámskou jízdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Černocká a Saudková: Vyrazily na dámskou jízdu!

Petra Černocká se Sárou Saudkovou vyrazily na dámskou jízdu.
Petra Černocká se Sárou Saudkovou vyrazily na dámskou jízdu. (kloboukfilm.cz)

O tom že se zpěvačka a moderátorka Petra Černocká (63) od dob své slavné Saxany moc nezměnila, není pochyb. Petra prostě skoro nestárne a to přitom na kontě nemá ani jednu plastickou operaci! Na mladistvý věk má přitom celkem snadný recept!

„Být tak trochu sobec, nechat se hýčkat všemi různými možnostmi; péčí manžela počínaje, masážemi a dalšími procedurami konče“, prozradila zpěvačka. „Neříkám, že jsem to uměla vždycky, ale poslední roky si opravdu užívám,“ svěřila se nám zpěvačka. A jejímu tvrzení nasvědčovalo i využití doplňkových služeb na slavnostním zahájení vernisáže Michala Singera v Památníku národního písemnictví, kde se jako host objevila s fotografkou Sárou Saudkovou (46) a modelkou Dominikou Synkovou (15).

Společně sice nejdříve obešly obrazy, aby nepozorovaně zakotvily u křesla kadeřnice, kde se nechaly hýčkat. „Mám docela suché vlasy se sklonem ke krepu“, svěřila se extravagantní fotografka Sára. To mladičká Dominika své vlasy zatím řešit nemusí, protože je má krásně zdravé. „V civilu nosím vlasy přirozeně a na přehlídky nebo focení se ráda svěřím profesionální péči. To samé mám i u líčení,“ dodala modelka, která je zatím víc známá ve světě, než u nás.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.