Ornella šokovala maminky: Quentina by jí měla vzít sociálka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ornella šokovala maminky: Quentina by jí měla vzít sociálka!

Ještě ukázat Quentina znovu fotografům a jde se do domů, do tepla.
Ještě ukázat Quentina znovu fotografům a jde se do domů, do tepla. (Aha! - Marek Pátek, Roman Souček)

Mateřství Ornelly Štikové (20) není zrovna učebnicovým příkladem. Pouhý měsíc po porodu vzala svého syna Quentina do baru, a  tím pořádně šokovala všechny rodiče, podle nichž je její chování nepřípustné.

Mladá maminka za sebou ještě nemá ani šestinedělí a už vyráží za zábavou. Jako »módní doplněk« si s sebou navíc bere teprve měsíční miminko, které je náchylné na cigaretový kouř i hluk, který v baru vládne. Není divu, že se čtenáři Ahaonline.cz do nezodpovědné Ornelly pořádně pustili.


„Že sedí Ornella v baru nevadí a není to trestný čin, ale tahat do baru měsíční dítě je opravdu na pováženou, to se na mě nezlobte, to je na sociálku,“ pohoršovala se čtenářka a další jí dala zapravdu.

„Nad chováním omezené Ornelly zůstává rozum stát. Normální matky ctí šestinedělí, aby chránily sebe i dítě. Tady ta kr*va si měla raději pořídit velkou panenku s funkcemi a ta její obtloustlá matka místo vnoučete také, protože obě jsou asi docela dost mimo a místy si myslím, že jsou zralé na psychiatra, protože to jejich předvádění mi přijde jako úchylka,“ zaznělo v drsnějším příspěvku.
Přesto se stále najdou i takoví, kteří Ornelle fandí a její chování obhajují. Tento názor je toho důkazem: „V Anglii je úplně běžné, že ženské čtyři hodiny po porodu vykopnou z porodnice a ony jdou pojíst i s miminem v autosedačce do restaurace. Samozřejmě nekuřácké. Je to naprosto běžná a normální věc, nevím proč by měla být Ornella nezodpovědná?“

Pro posezení s kamarádkami by však Ornella Štiková v každém případě příště měla zvolit lepší místo, než rockový bar, kde probíhají vyhlášené večírky.



Přečtěte si
hillaarkaa
15. 4. 2013 • 09:03

Ale asi jim hodil pár drobných na zalepení hu.b.y,takže tak  

danuska555
12. 4. 2013 • 23:14

 nosal je nezajimavej, vzteklej, proto ! "'Plesk"' o nem nepise..... Ale. Fracek by moch hodit neco do placu. Je na kompu 24 hod. ten vi vse.....

danuska555
12. 4. 2013 • 23:11

 nosal je nezajimavej, vzteklej, proto ! "'Plesk"' o nem nepise.....

3hillaarkaa3
12. 4. 2013 • 09:08

O Nosálovcích,kolik má mladej Michal ještě doma ve štrozoku a zda půjde do báně,bude to zajímavé,neomšelé théma  

jerry
11. 4. 2013 • 20:19

Dobře se čtou příspěvky donaukinder nebo ornodly. Je vidět, že ne všichni čtenáři bulváru mají IQ houpacího koně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.