Vousatá Miriam (49) hledá chlapa. "Měli by tě zastřelit, zrůdo," reagují nápadníci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vousatá Miriam (49) hledá chlapa. "Měli by tě zastřelit, zrůdo," reagují nápadníci

Němka Miriam hledá lásku.
Němka Miriam hledá lásku. (Profimedia.cz)

Svobodné matce začaly rašit vousy už před 28 lety, kdy porodila syna, a nyní se rozhodla, že se svým handicapem přestane bojovat. „Hledám lásku,“ svěřila se Němka Miriam (49) v britské televizi.

Když Miriam poprvé zjistila, že jí na tváři rostou vousy, zhrozila se. Lékaři ji lakonicky oznámili, že je zdědila po svých předcích, řešení nepřinesly ani testy. Po deseti letech žena vypadala jako mušketýr ze slavných Dumasových románů. Začala se každé ráno holit, aby její vousy měly alespoň nějakou formu.

Společnost ale její neženskou tvář nepřijala. Matka se lidí straní a blog, který si založila, je plný urážlivých poznámek. „Měli by tě zastřelit, ty zrůdo! Nebo alespoň někam vystěhovat, aby se na tebe nikdo nemusel dívat,“ vzkázal Miriam jeden z uživatelů.

Statečná žena přežila všechny útoky. Se svými handicapem se smířila, přestala s ním bojovat. „Naučila jsem se být šťastná i s tím, jak vypadám. Mám dost sebevědomí a někdy se dokonce citím být sexy. A chtěla bych poznat muže, který by mě takovou přijal. Strašně bych si přála zažít lásku,“ uvedla žena, o kterou se dosud muži zrovna neprali. Možná to její otevřená televizní zpověd změní…

 

Autor:  so

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.