Eliška Jandová: Repotrérka Prásku chystá svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eliška Jandová: Repotrérka Prásku chystá svatbu!

Eliška se své vlastní svatby nemůže dočkat.
Eliška se své vlastní svatby nemůže dočkat. (Souboj nevěst)

Většina mladých lidí v dnešní době s veselkou otálí tak dlouhou, jak je to jen možné, ne však mladičká reportérka »nováckého« Prásku Eliška Jandová (22). Krásná brunetka do »toho praští« hned, ja to půjde. A svatbu rozhodně nechce jen tak ledajakou!

Na soutěžním galavečeru Souboj nevěst, kde byla hostem, jí učarovaly nejedny svatební šaty, a tak neodolala a jedny si hned vyzkoušela. V tu chvíli se před ní jako mávnutím kouzelného proutku objevilo hned několik potencionálních ženichů. „Já bych se svatbou neměla žádný problém,“ překvapila svou reakcí reportérka, kterou můžeme vídat nejen v nováckém Prásku, ale také ve Snídani s Novou a večerních zprávách. „Kdyby se objevil ten pravý, neváhala bych,“ šokuje Eliška. A jak by si takovou svatbu vlastně představovala? „Samozřejmě velkolepou, romantickou, se spoustou hostů a krásných květin,“ zasnila se budoucí nevěstinka.Protože je ale sympatická reportérka a moderátorka momentálně nezadaná, o takové svatbě si zatím může jen nechat zdát.




Autor:  pet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.