Ladislav Potměšil: Po infarktu skončil v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ladislav Potměšil: Po infarktu skončil v nemocnici!

Ladislav Potměšil
Ladislav Potměšil  (Aha! – David Kundrát)

Herci Ladislavu Potměšilovi (67) se nečekaně zhoršil zdravotní stav a zkolaboval. Jeho zhroucení způsobil srdeční infarkt, kvůli němuž musel být okamžitě převezen do nemocnice.

Jeho kolaps se ale odehrál jen před kamerou při natáčení seriálu Cest domů, kde si jeho postava prožívá krušné chvilky. Petr Kosík v podání Potměšila se rozhodne, že dorazí na policii dříve, než si kriminalisté přijdou pro něj. Doprovod mu nečekaně nabídne Vendy, která nabízí výpověď v jeho prospěch. Je to přitom ona, kdo Petra udal jako vraha své mámy (Lída Bernátová-Jitka Smutná).


Když ovšem dorazí na policii a čekají na výslech, Petra skolí infarkt. Okamžitě je převezen na sál, kde bojuje o život. Pokud přežije, šťastná budoucnost jej ale nečeká, protože na základě udání poputuje do vězení.

Přijdou Cesty domů po Jitce Smutné o další hereckou hvězdu? Více zjistíte dnes večer v novém dílu oblíbeného seriálu na Primě!



Autor:  cam

Přečtěte si
mixalca
26. 4. 2013 • 22:30

 také si přeji at´Vendy zmizne .Máš pravdu v seriálu jsou nepravděpodobné zápletky .Člověk si chce při televizi odpočinout a né se dívat jak policajti po sobě řvou .

bernadette
11. 4. 2013 • 14:57

 kdyby ze seriálu zmizela afektovaná Vendy anebo kdyby rovnou celý seriál zmizel v propadlišti dějin. Ze začátku se to dalo, ale teď už vymýšlejí dost nepravděpodobné zápletky, jen aby udrželi pozornost. Kolik obyvatel má asi to městečko, kde se to odehrává? A kolik jich tam bylo zavražděno? Myslím, že brzy na to přestanu koukat, jako na Ordinaci a další podobné kraviny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.