Beyoncé a Jay-Z slavili 5 let: Obří párty na Kubě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Beyoncé a Jay-Z slavili 5 let: Obří párty na Kubě!

Beyoncé má obrovský drdol, Jay-Z zase pořádný doutník.
Beyoncé má obrovský drdol, Jay-Z zase pořádný doutník. (ČTK)

Americká zpěvačka Beyoncé (31) a rapper Jay-Z (43) oslavili páté výročí svatby ve velkém stylu. Aby ne, patří přece k nejbohatším párům světa. Oslavu si užívali na Kubě, kde otestovali místní doutníky a bohužel i policisty!

Beyoncé byla nepřehlédnutelná jako vždy. Oblékla se do křiklavě oranžového kostýmku, vzala si velké náušnice ve tvaru kříže a vlasy si nechala zaplést do copánků a vyčesat do obrovského drdolu! I tak ji místní fanoušci hned poznali a nadšením ji málem nenechali vyjít z restaurace! Rozvášněný dav museli rozehnat policisté.

To zpěvaččin manžel Jay-Z nejspíš přijel na Kubu hlavně kvůli tamním pověstným doutníkům. Na všech fotkách držel mezi prsty havano tak obrovské, že se mu sotva vešlo do úst! Cigára zjevně miluje a snad mu kubánští celníci dovolí odvézt si domů pořádnou zásobičku...


Víte, že...

... kdo si na Kubě koupí doutníky na černém trhu (= kradené, za čtvrtinovou cena, bez dokladu), vyveze jich ze země nanejvýš 23 ks. S účtenkou z autorizované prodejny lze vyvézt doutníky až za 5000 pesos (75 000 Kč).




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.