Leoš Mareš vs. Libor Bouček: Hádka kvůli penězům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš vs. Libor Bouček: Hádka kvůli penězům!

Libor Bouček s Lou Fanánkem Hagenem.
Libor Bouček s Lou Fanánkem Hagenem. (FTV Prima)

Už tuto neděli odstartuje na Prima family dlouho očekávaná vědomostní a zábavná soutěž Máme rádi Česko, kterou bude moderovat Libor Bouček (32). Největším tahákem prvního dílu je mimo jiné účast Leoše Mareše (36), který se představí v roli soutěžícího. Nejlépe placený moderátor v Česku a Bouček jsou velcí rivalové. A v pořadu to bude moc dobře vidět.

O Boučkovi se často mluví jako o druhém nejoblíbenějším
moderátorovi u nás. Tím prvním je myšlen Leoš Mareš. Libora ale pomyslná stříbrná pozice nemrzí. „Vlastně je to dobrý. Jsem univerzální náhrada. Ať je ten první kdokoliv, když nemůže, tak zavolají mě. Já můžu pořád. Je to geniální pozice,“ vtipkuje Bouček.

Teď se s Marešem poprvé společně potkají před kamerou. Libor v roli moderátora, Leoš v roli soutěžícího. A hned v úvodu se do sebe slovně navezou. Stane se to ve chvíli, kdy bude kapitán jednoho ze soutěžních mužstev Lou Fanánek Hagen (46) Mareše představovat. „Leoš mi šeptal, že siluetu Hradčan už asi na bankovce nemáme,“ prohlásí Fanánek. „To jsou ty nižší bankovky, které ten kolega nezná! On zná jen ty vyšší bankovky,“ pustí se do Mareše Bouček. „Ne, já mám strašně rád Tomáše Garriguea Masaryka,“ usměje se Leoš. „Ten vypadá lépe než Hradčany,“ uzavře celou záležitost Bouček. Spolu s Marešem budou ještě v týmu Gábina Partyšová (34) a legendární fotbalista Ladislav Vízek (58). V druhém mužstvu kapitána Jakuba Prachaře (29) budou soutěžit Martin Dejdar (48), Jitka Čvančarová (35) a Jiří Mádl (26).

Podívejte se na zpívajícího Leoše na videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.