Kruté PROSTŘENO: Hádka plná nenávisti ve vaně! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kruté PROSTŘENO: Hádka plná nenávisti ve vaně! +VIDEO

Peklo ve vířivce
Peklo ve vířivce (TV Prima)

Prostřeno z Hradce Králové a okolí přineslo nečekanou scénu. Nepřející kolektiv se ve společné vířivce do sebe pustil a lítalo tolik sprostých slov, že se štáb nestačil divit.

Po dvou dnech je zřejmé, že z této party dobří přátelé nebudou. Vzduch víří jediný muž tohoto týdne Lubor, který si jako oběť vyhlídl věčně nespokojenou Kristinu.

Na jejich nevraživost doplatila středeční hostitelka Šárka, která má hned několik důvodů k nespokojenosti. Menu nedopadlo podle jejích představ a zábava se zvrhla v drsnou hádku, po níž zmizely poslední zbytky dobré nálady.


Ve vířivce se Lubor navezl do Kristíny za to, že kritizuje druhé, ale ona vzdorovala tím, že jí přesto cizí menu chutnalo. „Tak v tom případě seš u mě úplná kráva!“ začal Lubor svůj útok. „Plácáš pátý přes devátý, ty vole! Přemejšlej nad tím, co plácáš, vole!“ vzdorovala Kristina.

Když ji kolega ze soutěže doporučoval, aby se utopila, byla ještě drsnější: „Já utopím tebe, ty vole! Nebo tě za chvilku přejedu autem, ty trubko dutá.“

„Nad takovým buranem já můžu mávnout rukou, to je životní katastrofa tenhle člověk,“ nešetřila Kristina Kritikou.

Podívejte se na ochutnávku z dnešního bouřlivého dílu na videu! Celé Prostřeno uvidíte od 18 hodin na Primě!
Video se připravuje ...




Autor:  cam

Přečtěte si
tondapraha
5. 4. 2013 • 09:47

Tento pořad je pro duševní,masturbanty.Jsjou tam samý magoři,včetně moderátoru.Poslouchat kecy a výlevy,Bouškové a Vydry je na zvracení!!A nyní ktomu začali ještě,pištět nebo toje zpívání??At tak nebo onak,jeto hnus.

wenuska
4. 4. 2013 • 19:22

Souhlasím s tím, že Kristina je silně ducha mdlého. Přesto, že je však primitivek, měl to Lubor ustát. Ten pořad by ale měl být opravdu zrušen a to už dávno. Za prachy udělají soutěžící úplně vše. Ukázka je Jarka - podrazák, jak má být, myslím, že je schopna pro výhru vlézt komukoliv do konečníku. Dám za dnešní vaření číslo 3, nemůže dát normální člověk. Tajně doufá, že vyhraje, vlézt pod kůži Kristině dokonce čokoládou, to se snad musel smát úplně každý. Dnes jí měla dostat od Kristiny, ta jí má ale na háku. Mám velikou radost, že má Kristina nejmenší počet bodů a podrazačka Jarka, že nevyhraje. Je to spravedlivé. Doufám, že takové dvě mrchy už neuvidíme. Na protažený obličej podrazačky Jarky se ale zítra těším moc !!!

va45
4. 4. 2013 • 14:57

Tento pořad měl už dávno skončit.Už to není o vaření ale o tom kdo vyhraje peníze.Taky se tak k sobě chovají.To už Prima neměla žádné účastníky,že do pořadu napletla peníze?Když tento pořad začínal,tak to bylo pouze o vaření a byl to prima pořad.Člověk se něco naučil a přiučil.Dnes jen poslouchá útoky jeden na druhého a sprosté naražky.Už se na ten pořad nedívám.Není zajímavý.

jity
3. 4. 2013 • 19:42

Ten Lubor to asi se ženskými umí, krávo, vesnická buranko, to je tedy íkvoň z velkoměsta? To určitě chce mít každá doma, hulváta sprostého.

hu11
3. 4. 2013 • 13:36

A né USTECKÉ PROSTŘENO - když tento týden se vysílá prostřeno z Hradce Králové. Ale to je asi jedno Ústí jako Hradec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.