»Oslík« Mareš se otřese na počkání: Milenkám kupuje auta! Máme přehled jeho "dárečků" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

»Oslík« Mareš se otřese na počkání: Milenkám kupuje auta! Máme přehled jeho "dárečků"

Mareš svým milenkám kupuje rád drahá auta. A ony tyto dárečky rády přijímají.
Mareš svým milenkám kupuje rád drahá auta. A ony tyto dárečky rády přijímají. (Aha! - Petr Novotný, koláž Ahaonline.cz)

Být milenkou moderátora Leoše Mareše (36) je prostě výhodné! Na vlastní »konto« se o tom ostatně mohly přesvědčit všechny jeho bejvalky. V současné době si Leošovy přízně a velkorysosti plnými doušky užívá stále ještě vdaná modelka Petra Faltýnová (35), se kterou už rok tvoří pár. Tu moderátor včera k jejím narozeninám obdaroval miniautíčkem, ovšem za maxi cenu!

„Samozřejmě mám z toho krásného auta radost. Teď totiž jezdím autem, které má hrozně vysokou spotřebu,“ svěřila se deníku Aha! Faltýnová, která si bohaté a štědré muže uměla vždy pečlivě vybírat. Zdá se ale, že v případě Petry je Leoš »zabouchnutý« až po uši! Ve včerejším ranním vysílám na Evropě 2, které Mareš denně moderuje, Petře vyznával lásku před celým národem.


Mareš ovšem nikdy nešetřil ani na svých bývalých partnerkách. Vždyť o svou oficiální manželku Moniku (38), se kterou má dva kluky Jakuba (7) a Matěje (3,5), královsky pečuje doposud. Nejen, že jí dopřeje, co jí na očích vidí, ale aby jí to nebylo líto, pořídil Monice zlatý mercedes R 350 za jeden a půl milionu korun! Jediný, kdo »ostrouhal«, byla modelka Hana Svobodová (24). Ta totiž luxusní audi za 3 miliony po rozchodu s Leošem musela vrátit!



Autor:  pet

Přečtěte si
eisenbieger
4. 4. 2013 • 07:45

chlapy s malym to musej vyrovnat tim ze kupujou zenam auta ..vsadim se, ze v lete jezdi faltynka tramvaji

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.