Bučková bojovala s anorexií: Noid její trápení dva roky přehlížel?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bučková bojovala s anorexií: Noid její trápení dva roky přehlížel?!

Noid prý o anorexii nevěděl. Dá se tomu uvěřit?
Noid prý o anorexii nevěděl. Dá se tomu uvěřit? (Koláž Ahaonline.cz)

Chtěla být štíhlá za každou cenu! Nespokojenost s vlastní postavou dohnala Elišku Bučkovou (23) až k anorexii, kterou trpěla celé dva roky. Václav Noid Bárta (32) musel být slepý a nebo nechtěl vidět, že s jeho partnerkou, vypadající jako kost a kůže, není něco v pořádku.

O rockerovi je známé, že je velkým milovníkem jídla. Jak je možné, že si nevšiml poruchy příjmu potravy u Elišky? „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ řekl deníku Aha! Noid. „Před Vaškem jsem jedla. Navíc, když jste s někým denně, nevidíte, že ten druhý hubne nebo naopak,“ vysvětlovala deníku Aha! Bučková, která se anorexii snažila maskovat nejen před svým tehdejším přítelem, ale i rodinou nebo známými.

Na rautech tvrdila, že je jí špatně. „Když jsem musela k rodičům na Moravu, tak jsem předtím pět dní nejedla. Pak jsem se tam v tom nějak ponimrala, a po návratu zase pět dní nejedla,“ řekla v první otevřené zpovědi v pořadu Prásk.

Bučková byla posedlá touhou být nejštíhlejší. Přestala jíst, začala radikálně hubnout. Zároveň si však žádné problémy nepřipouštěla.

Teprve až rozchod s Václavem Noidem před dvěma měsíci ji pomohl k tomu, aby se pravdě postavila čelem. „Začala jsem řešit svoje problémy,“ svěřila se s tím, že kromě rodiny jí také pomohl nový partner Jakub Malina (25), který s ní o anorexii začal otevřeně hovořit, a díky němu prý začala normálně jíst.

Ale vrátit se zpátky k pravidelné a hodnotné stravě není pro Elišku snadné. Anorexie ji natolik nabourala trávicí ústrojí, že má problém některé potraviny vůbec přijmout.

Jaký je rozdíl mezi anorexií a bulimií?

Obě poruchy spojuje strach z tloušťky a nadměrná pozornost věnovaná tělesnému vzhledu a hmotnosti.

Anorexie spočívá v omezování příjmu potravy až po úplné odmítání jídla. Anorektičky jsou posedlé touhou po zhubnutí a vyhýbají se jídlům, po kterých se tloustne, a neustále snižují množství jídla.

Bulimie často začíná po období diet a hladovění. Zvracení jako možnost zbavení se přijaté potravy považuje bulimička za ideální řešení. Trpí opakovanými záchvaty přejídání, které kompenzuje zvracením nebo užitím projímadla.



Přečtěte si
jiriforman
3. 4. 2013 • 10:44

Ty se "miješ"? A já pořád proč tak smrdíš. Kdybyses umyla, tak se mi tady nevzdouvá monitor.

winterfreshka
3. 4. 2013 • 08:52

Někomu mít zadnici a kázat,měl by začít u sebe,že

wellnes.top
3. 4. 2013 • 08:20

a i kdyby za ní stálo milión Noidů, tak co s tím má co společného? Ona si to musí sama srovnat v hlavě a hlavně sama CHTÍT si to srovnat.Jinak je to o ničem.

perlaxx
2. 4. 2013 • 19:16

Presne tak. Noid uz mel toho kostlivce dost a nechtel byt svedkem jak se dale Eliska nici a nedej boze aby to doslo tak daleko ze by umrela. Myslim ze i toto by se mohlo stat, kdyby s tim neprestala. Noid potrebuje pohodovou holku, krev a mleko.)) Ne nervozni , ufnukanou a na kost vyhublou Buckovou.

jity
2. 4. 2013 • 17:42

To je vidět, jací jsou to všichni komedianti prolhaní. Noid pořád tvrdil, jak jeho Eliška papá, a že by to nikdy nepřipustil, aby si ubližovala a bla bla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.