Celebrity si cení svá těla: Miliony za chlupy a prostředníček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Celebrity si cení svá těla: Miliony za chlupy a prostředníček!

Mariah Carey si nechala pojistit nohy
Mariah Carey si nechala pojistit nohy (Aha! – Hykl, Kundrát, Pátek, Profimedia.cz, ara)

Není snad člověk, který by někdy neuzavřel nějakou pojistku. Životní, úrazovou, na cestu do zahraničí… Slavné osobnosti se ale, jak známo, pojišťují části těla, které je tak dobře živí.  Prsa, zadeček, nohy, ale také hlas, penis nebo dokonce chlupy. Podívejte se, co všechno a na kolik jsou si zahraniční hvězdy ochotné pojistit.

 1. Mariah Carey (43), zpěvačka, nohy: 17 miliard korun

Když zpěvačka Mariah Carey získala ocenění Nejkrásnější nohy za reklamu na žiletky, uvědomila si, jak jsou její dolní končetiny cenné. Proto si je nechala pojistit na pěkně tučnou částku! Je to snad ta nejvyšší částka za pojištění části těla v historii. Nožky za miliardy má prostě jen Mariah.

2. David Beckham (37), fotbalista: Nohy: 1,2 miliardy korun
U fotbalisty Davida Beckhama se pojistka na nohy dá pochopit. Kdyby musel přestat hrát fotbal kvůli úrazu nohou, přišel by o mraky peněz. Proto si je pojistil od prstů u nohou přes chodidla paty lýtka až po zadek! Jeho pojistka je zatím považována za největší osobní pojištění v historii sportu.

3. Michael Flatley (54) Nohy: 680 milionů korun

Herec a tanečník Michael Flatley by se asi nestal pánem tance bez nohou. Jeho rychlé nožky mu zajistily rychlou kariéru, a tak se není čemu divit, že o své dvě nejcennější kamarádky má velký strach. Pojistil si je tedy na celých 40 milionů dolarů, což je 680 milionů korun.

4. Jennifer Lopez (43), herečka a zpěvačka, zadek: 459 milionů korun

J-Lo si udělala svoje jméno ve filmu i v hudbě a je také velmi známá pro svoje kulaté pozadí. Latinskoamerická zpěvačka a herečka se bát opravdu nemusí. Kdyby se tvar jejího zadečku změnil, nebo se jí s ním něco stalo, bude jí vyplacena opravdu velmi tučná částka.

5. Tom Jones (72), zpěvák, chlupatý hrudník: 126 milionů korun

Když si zpěvák pojistí hlas, má to logiku. Ale chlupy? Ano, zpěvák Tom Jones je hrdý na chlupatou hruď, rád si na pódiu svléká košile a fanynky po něm stále šílí! A kdyby o zarostlá prsa záhadným způsobem přišel, třeba by ho někdo ve spánku oholil, pojišťovna by se pěkně »prohnula«!  

6. Rod Stewart (68), zpěvák, hlas: 102 milionů korun

Stárnoucí rocker Rod Stewart by sice už asi neumřel v bídě, kdyby přišel o svůj hlas, ale přesto se proti této možnosti chytře pojistil. Jakékoli poškození hlasu mu pojišťovna náležitě zaplatí. A kdyby o svůj hlas přišel úplně, částka 102 milionů korun v přepočtu dobře zajistí celou jeho rodinu.

7. Dolly Parton (67), zpěvačka, prsa: 64,6 milionů korun

Není pochyb o tom, že americkou královnu country Dolly Parton proslavil nejen zpěv, ale i obří poprsí. A Dolly je své chloubě vděčná – nejenže o ni náležitě pečuje, ale i pojistila si ji na příjemnou částku. Jakmile prasknou silikony, pojišťovna začne sypat penízky.    

8. Heidi Klum (39), modelka, nohy: 37,4 milionů korun

To dává smysl! Německá topmodelka Heidi Klum si pojistila své dlouhé nohy. Na jedné noze má ale jizvu. Kvůli tomuto nedostatku byla levá noha pojištěna na částku o 3,5 milionu korun menší než ta pravá. Vše muselo být přezkoumáno v Londýně.

9.  Keith Richards (69), kytarista, ruce a prst: 27,2 milionů korun

Kytarista Rolling Stones Keith Richards by určitě přišel o práci, kdyby se mu něco stalo s jeho prsty. Takže si je pojistil! Celý balíček zahrnuje samozřejmě obě ruce, ale jeho pravý prostředníček, kterým se mu tak skvěle hraje, má nejvyšší hodnotu.

10. David Lee Roth (58), zpěvák, sperma: 17 milionů korun

Asi nejbizarnější pojistku už před lety uzavřel americký zpěvák a herec David Lee Roth. Na hlasivky se vykašlal stejně jako na části svého těla, pojistil si ovšem svoje sperma. A to na rovných17 milionů korun! Detaily pojistky nejsou známy…

Víte, že…
…jednou z prvních hvězd, které si nechaly něco pojistit, byla herečka Marlene Dietrich († 91). Její hlas měl pro ni ve své době cenu 22,5 milionu korun. Prsa si nechala jako první pojistit hollywoodská herečka a tanečnice Betty Grable (†56). V roce 1940 si je cenila na milion!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.