Máma Štiková útočí na Partyšovou: Je to blázen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Máma Štiková útočí na Partyšovou: Je to blázen!

Máma Štiková je šťastná, Partyšová jí to nejspíš nepřeje...
Máma Štiková je šťastná, Partyšová jí to nejspíš nepřeje... (koláž Ahaonline.cz)

Mezi rodinou Štikových a Gábinou Partyšovou, jíž Ornella odloudila manžela Pepu Koktu, je opět dusno. Mám Štiková se nechala unést emocemi a pořádně se do své rivalky navezla.

Když se objevily neoficiální informace, že to Partyšová zabalí v Top Star magazínu, u Štikových bylo určitě veselo. Jakoby snad nestačilo, že jí zničili manželství, ale navíc mají radost z každého jejího neúspěchu.

V Top Staru ovšem k žádné změně nedojde a Partyšová za lživými informacemi vidí Štikovy. Informace o jejím odchodu se objevily na webu Extra.cz, který vede Pavel Novotný.



„Zřejmě se rozhodl mě cíleně poškozovat. Je zvláštní, že se právě on stal v posledních týdnech rodinným přítelem Štikových. Zřejmě s nimi spřádá další plány, jak mne a mou rodinu poškodit,“ řekla Partyšová pro Super.cz

A co na to máma Štiková?  „Je to blázen..ona nás naprosto vůbec nezajímá...a nikdy nezajímala, já jen nechtěla, aby o mojí holce mluvila lež.. toť vše,“ napsala o Gábině na facebooku.

Co si myslí máma Štiková o Gábině Partyšové




Přečtěte si
koukol1234
8. 4. 2013 • 10:17

ty to máš taky nějak popletené . odkdy je Monika ve vlivu své mámy ??

koukol1234
8. 4. 2013 • 10:16

Ta stará tlustá bachnice má být rivalkou Partyšové ?? No je vidět, že kdekdo kdo udělal základní školu, může být redaktorem AHA

herecka
4. 4. 2013 • 22:29

Myslela si o sobě že je hvězda a Kokťák ji hravě vyměnil za mladší model. Monika není vůbec hloupá, jen ještě nemá tolik zkušeností a je ve vlivu své mámy. Zato Gábina je opravdu jednoduchá a hloupoučká , to se jí upřít nemůže. Aby se mohla zviditelnit, jediná šance byla nabrnkout si pracháče a dostat se aspoň do bulvárního pořadu, na víc chudinka nemá. Nic neumí.

savaroman
30. 3. 2013 • 13:42

Gábinu taky moc nemusím, ale narozdíl od tlusté mamá Štikové se nemusí zviditelňovat napadáním druhých a nemají jí všichni plné zuby jako celé rodiny Štikových a taky není tak omezená jako jsou Monika a Ornella ty jsou obě dost chudé duchem.

ornel
30. 3. 2013 • 09:31

přesně tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.