Partyšová končí v Top Staru, řekl Kokta a hned to vzal zpátky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partyšová končí v Top Staru, řekl Kokta a hned to vzal zpátky

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Martin Sekanina)

Gabriela Partyšová (34), jeden ze základních kamenů „primáckého“ magazínu Top Star, prý vážně zvažuje, že post moderátorky opustí. Tvrdí to její stále ještě manžel Josef Kokta (55). Prý není spokojená s tím, že může obsah magazínu málo ovlivňovat. Jenže…

To, že je vztah Gabriely Partyšové a Josefa Kokty po zásahu Ornelly Štikové poněkud komplikovaný, je veřejným tajemstvím a tak je těžké odhadnout, zda je Josefovo tvrzení pravdivé. „Je to pravda, plánujete to už tři měsíce,“ dušoval se prý týdeníku Spy Kokta, ale jeho slova nikdo potvrdit nechce. Ani Gabriela, ani televize Prima. Deníku Aha! dokonce Josef Kokta tvrdí, že nikdy nic takového neřekl!

Je to přitom sotva pár týdnů, co jiný pořad VIP zprávy zažil personální zemětřesení. Poté, co byl z pořadu odejit Jiří Pomeje (48), naskočila na uvolněné moderátorské místo Mahulena Bočanová (46) a alespoň navenek to vypadá, že tým společenského magazínu byl alespoň dočasně stabilizován. Ale kdo ví, třeba se brzy dočkáme překvapení.

Anketa

Chyběla by vám Gábina Partyšová v Top Star magazínu?
Celkem 1383 hlasujících



Přečtěte si
jiriforman
30. 3. 2013 • 15:58

A můžeš mi říct, co bych tak asi dělal s takovým Prduchem, s prochcanou nitkou od slepičinců, jako jsi ty? Do pŗdele si nech klofmout hillaarkou až se vrátí od veterináře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.