Rybář Jakub Vágner měl smůlu: Těžké omrzliny! Upadne mu nos? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rybář Jakub Vágner měl smůlu: Těžké omrzliny! Upadne mu nos?

Jakub Vágner utrpěl vážné omrzliny.
Jakub Vágner utrpěl vážné omrzliny. (Koláž Ahaonline.cz)

Cesta za rybami se pro nejslavnějšího českého rybáře Jakuba Vágnera (31) změnila v pořádné drama. Kvůli poruše obrněného vozu zůstal na Sibiři ve více než třicetistupňovém mrazu vydán přírodě napospas. Omrzliny na tváři ho málem připravily o nos.

V devět večer a za třeskutého mrazu najel řidič obrněného transportéru na nějakou překážku v zemi a ohnul kus pásu. „Jak se to snažil dál rozjet, urval kolo,“ líčí Jakub. „Čtyři hodiny jsme se ho snažili vyměnit, “ pokračuje. Kvůli své vášni k rybám už podstoupil ledaccos. Sedmkrát měl malárii, domů si přivezl i nejrůznější parazity a podobně. Ale sibiřský zážitek byl hodně mrazivý, šlo mu skoro o život. „Oprava se nakonec protáhla na devět hodin. Odnesl jsem si z toho památku – omrzliny na obličeji. Nejvíc je zasažený nos,“ přiznal Vágner.


Jakuba to ovšem o dalších cest neodradilo. Na velikonoční pondělí odlétá do Keni a za měsíc do Austrálie. Premiérově se Vágner objeví jako první Čech na kanálu Discovery, který sledují téměř 2 miliardy lidí na celém světě. „Je to vůbec poprvé, co Česká televize prodala vlastní cestopisné dokumenty této stanici. Vždy to bylo naopak,“ řekl Aha! mluvčí David Kopecký.




Přečtěte si
kaprteam19...@...
9. 12. 2016 • 10:39

Škoda ze mu neomrzla cela hlava a neupadla mu.Konecne by byl o nej navždy klid.

joudajoudovy
31. 3. 2013 • 14:51

a proto, co dal do alimentu, vsichni si to musi odmakat. nejstarsi synacek produkuje, dalsimu zakoupili techniku hledacu pokladu a zbyle, tatik nacpak do muzikalu. nez geny, je to v obchodnim talentu stareho vagnera.

mnpv
31. 3. 2013 • 07:13

Nevím jaké máš ty potomky, ale Vágner madělal spoustu úspěšných dětí. Má výborné geny.

vrtajzub
30. 3. 2013 • 12:25

sympatický, odvážny mladý muž, mám rada jeho dokumentárne filmy, je fakt dobrý. Určite by omrznutý nos neponoril do horúcej vody, aby mu v nej ostal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.