Syn Rychtáře v šoku: Přítelkyni mu prý unesl šílenec! Stejně jako Bartošovou Tříska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Syn Rychtáře v šoku: Přítelkyni mu prý unesl šílenec! Stejně jako Bartošovou Tříska

Půvabná Eva je prý teď ve spárech šíleného muže. Nepřipomíná vám to příběh Bartošové a Třísky?
Půvabná Eva je prý teď ve spárech šíleného muže. Nepřipomíná vám to příběh Bartošové a Třísky? (Koláž Ahaonline.cz)

Lavina neštěstí se po Ivetě Bartošové (46) a Josefovi Rychtářovi (54) spustila i na mladšího syna Rychtáře Honzu. Tak jako před lety Ivetu, tak nyní i jeho přítelkyni podle jeho slov unesli.

Bartošová prožila peklo v roce 1994 s Romanem Třískou, který ji přivázal k topení a znásilňoval. „Nemohla jsem dělat vůbec nic. Dělal si se mnou, co chtěl. Bylo to strašný,“ řekla tehdy zpěvačka. Mladší Rychtář teď prožívá něco podobné se svou přítelkyní.

„Evě vyhrožoval její bývalý přítel Josef a tak jsem ji odvezl za ním, aby si to vysvětlili. Jenže on ji naložil do auta a odvezl. Sebral ji mobil, zamkl a prý i zmlátil,“ prozradil Aha! Honza. „Pěstoval trávu pro sebe i na prodej a pak se dal na tvrdší fet. Vyhrožoval i kamarádce Evy, že jí uřízne hlavu. Všichni se ho bojí,“ dodal Rychtář mladší. Vypadá to tak, že se ke slovu dostane opět policie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.