Farna přišla kvůli alkoholu o řidičák: Už chce zase za volant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Farna přišla kvůli alkoholu o řidičák: Už chce zase za volant!

Ewa Farna se prý z nehody poučila.
Ewa Farna se prý z nehody poučila. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, A. Malachovský, M. Pekárek, M. Přibyl, D. Černovský)

Zpěvačka a pirátka silnic Ewa Farna (19) chce necelý rok po bouračce, kterou způsobila v opilosti, zpátky řidičák. Prý se z nehody poučila a v půlce dvouletého trestu se plánuje odvolat.

Ewa Farna se před necelým rokem vracela z oslavy maturity. Usnula za volantem a následně mezi Třincem a Vendryní  havarovala. „Mám kvůli tomu nálepku pařmenka. To je jedno z nejmylnějších a nejnepříjemnějších označení, jaké jsem kdy dostala,“ stěžuje je si Farna v magazínu Dnes+TV. Není se čemu divit, po nehodě zpěvačka absolvovala dechovou zkoušku a ta ukázala jedno promile.

„Vzala jsem si z toho hodně. Myslím, že každý, kdo viděl, jak dopadlo moje auto v souvislosti s mým zdravotním stavem, pochopí, že se událo něco metafyzického,“ snaží se Ewa vše vysvětlit.

 

„Já si myslím, že kdybych měla blok a nepřekročila ho, tak mi může dlouho zůstat. Zatím ho nemám. Nevím, co se stane, až sednu za volant. Přála bych si v květnu udělat testy a získat řidičák zpátky. Je běžné, že když vám vezmou řidičák, po polovině délky trestu se můžete odvolat. Chtěla bych zkusit toho práva využít. Do školy sice jezdím autobusem, což budu i nadále, ale řízení auta mi chybí,“ postěžovala si dále Farna.  



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.