Slavná herečka řádila se synem na sněhu! Poznáte ji? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slavná herečka řádila se synem na sněhu! Poznáte ji?

Kdo je to?
Kdo je to? (Profimedia.cz)

Jaro je v nedohledu a tak se slavná herečka (43) rozhodla užít zimní radovánky se svým synem. Vypadá to, že jí mrazivé počasí náladu nezkazilo.

Jedna z nejobsazovanějších hereček byla k vidění v Berlíně, kam si na natáčení filmu The Monuments Men přivezla celou rodinu. Všudypřítomný sníh si užívala a společně se synem si dopřála sáňkování, které skončilo karambolem. Ale ani to jí nevzalo úsměv ze rtů. Pochází totiž z Austrálie, kde je o sníh nouze.

Hollywoodskou hvězdu diváci znají například z trilogie Pán prstenů a Hobita, kde si zahrála elfí královnu Galadriel. Ve sbírce má i Oscara, kterého si zasloužila za výkon ve filmu Letec. Další významné role ztvárnila ve filmech Banditi, Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Babel či Indiana Jones a Království křišťálové lebky. Přestože je neustále před kamerou, stačila porodit tři syny – Dashiella (11), Romana (8) a Ignatia (4).

Poznali jste ji? Odpověď najdete v galerii!



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.