Dalibor Gondík má rozbitý obličej! Epilepsie znovu udeřila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dalibor Gondík má rozbitý obličej! Epilepsie znovu udeřila

Dalibor Gondík má rozbitý obličej.
Dalibor Gondík má rozbitý obličej. (Koláž Ahaonline.cz)

Roztržené obočí a pořádný monokl. Moderátor, muzikant  a herec Dalibor Gondík (43) vypadá, jako když hraje v akčním filmu. Jenže jeho zranění jsou bohužel opravdová.

Co stojí za rozbitým obličejem? Roztržené obočí měl evidentně v péči lékař, protože moderátorovi jsou ještě vidět stehy. A rána to musela být pořádná, když po ní zůstala obří modřina. Gondík deníku Aha! otevřeně přiznal: „Upadl jsem na zem při epileptickém záchvatu.“ A nebýt duchapřítomnosti kolemjdoucích, kteří přivolali pomoc, asi by se zmítal v křečích na ulici a jeho zranění by bylo mnohem vážnější. „Ne, nic dalšího nemám. Díky hodným lidem, kteří se o mě postarali a zavolali mi záchranku.“

Samá zranění

Je to pech, že Dalibor trpí touto těžkou chorobou. Všichni si v poslední době povšimli, že se jeho zdravotní stav zhoršil. Moderátor výrazně pohubl, a navíc se na něj zranění jen hrnou. V únoru chodil o berlích, protože si při běhu natrhl zadní stehenní sval.

Nový životní styl

Přitom Gondík začal po čtyřicítce nový život. Cvičí prý jógu a chce uběhnout půlmaraton. Taky si hlídá, co jí a kdy to jí. Bohužel ale od té doby, co žije podle svých slov zdravě, vypadá naopak dost špatně a nemocně. Navíc se mu vrátila epilepsie, s níž už leta bojuje.

Epilepsie je onemocnění projevující se opakovaným výskytem epileptických záchvatů. Epileptický záchvat je vyvolán náhle vzniklou nerovnováhou mezi stimulujícími a tlumícími systémy v mozku, tato nerovnováha vede k převaze stimulujících mechanismů a projevuje se záchvatem.



Autor:  bes,hoh

Přečtěte si
beruna
30. 3. 2013 • 19:04

Spousta lidí, když přejde na rádoby zdravou stravu nejčastěji bez masa a pečiva a začne tvrdě sportovat, se velice brzy dostane do takového stresu a zhuntuje si tělo tak, že se jich začnou chytat nejrůznější choroby anebo se jim výrazně zhorší nemoci, které předtím dokázali mít pod kontrolou. Podváha znamená výrazný stres pro tělo i psychiku. U epileptika je tvrdý maratónský trénink a málo jídla hazard se zdravím.

artjuchin1
30. 3. 2013 • 16:30

pro mnpv. Víživa není asi nic,ale ty nebud důležitý. A jsi magor!!!

fiat
30. 3. 2013 • 13:16

Jsou lidi,že jedí kdy chtějí a co chtějí. nejedí ovoce a zeleninu ažijí dlouhý život. Znám takové dva lidi a je jim přes 90 roků. /93 a 96roků, oba muži/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.