Rosnička Petra Svoboda hlásí mrazy skoro nahá: V čem bude předpovídat vedra? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rosnička Petra Svoboda hlásí mrazy skoro nahá: V čem bude předpovídat vedra?

Rosnička Petra Svoboda toho na sobě opravdu moc nemá. Diváci tak alespoň nevnímají mrazivou předpověď.
Rosnička Petra Svoboda toho na sobě opravdu moc nemá. Diváci tak alespoň nevnímají mrazivou předpověď. (Koláž Ahaonline.cz)

To je počasí! Moderátorka Petra Svoboda (30) přesně ví, jak i v mrazech udělat vedro. Minusové teploty hlásila na obrazovce v minišatech. Zřejmě se v létě máme na co těšit, když už ve dnech, kdy je pod nulou, se Petra svléká. A co teprve když bude 30 °C a slunce bude pálit?

O víkendu pořádně přituhlo a lidé se klepali zimou. Tomu, kdo se však koukal na novácké počasí, bylo určitě při pohledu na moderátorku horko. Bývalá Playmate totiž předvedla své dokonalé křivky. Její tělo zahaloval jen kousek bílé látky coby šaty. Bujný dekolt byl sice ukrytý pod haldou korálů, ale Petra vystrčila alespoň vypracované a opálené nožky. Když se však za ní na obrazovce objevily minusové teploty, působila spoře oblečená moderátorka trochu jako pěst na oko.

„Počasí moji náladu hodně ovlivňuje, ale sama za sebe se snažím být vždy pozitivní,“ tvrdí Petra, která dobrou náladu nejspíš udělala všem mužským divákům.

Tyhle by si měly vzít příklad

Až dosud jsme byli na Nově zvyklí na usedlé oblečení rosniček. Karla Mráčková (39) bývá při moderování zahalená od hlavy k patě. Vidět na ní kostýmky nebo kalhoty není žádným překvapením. Těhotná Radka Kocurová (31) se už také předvedla v hrůzostrašných kombinacích a přitom by si mohla se svojí postavou dovolit i něco odvážnějšího.



Přečtěte si
mememumu
27. 3. 2013 • 10:46

Zase to má výhodu, blbku poznáš už po jménu.

mememumu
27. 3. 2013 • 10:45

Já si nemyslím, že by úřady měly stát v cestě tomu, aby blbci svou blbost ukazovali.

mememumu
27. 3. 2013 • 10:45

Ta dívka Smetana se narodila v roce 1988 v komunistickém československu jako Emma Smetanová. Jmenuje se tak podle otce, který je Čech jménem Jiří Smetana. I její matka je Češka. A doklady má na jméno Smetanová. Že se pozérsky i v ČR označuje za Smetana (Smetanu?), pouze svědčí o její blbosti. Jen připomínám, že její tetičkou je proslavená Kačenka Jaujau Žaková.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.