To je fofr! Sandra Nováková po rozchodu potvrdila nového milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To je fofr! Sandra Nováková po rozchodu potvrdila nového milence!

Sexy Sandru si teď užívá režisér Vojtěch Moravec
Sexy Sandru si teď užívá režisér Vojtěch Moravec (koláž Ahaonline.cz)

Informace o rozchodu herečky Sandry Novákové (30) a producenta Jana Nejedlého (42) přišly jako blesk z čistého nebe. Vždyť to byl takový ukázkový pár, kroutí kdekdo hlavou! Jenže místo plánované svatby přišel po pěti letech vztahu rozchod. Pro Nejedlého tak bolestný, že skončil s akutním zánětem slinivky na JIPce. Sandra mezitím zahájila novou etapu svého života. Aha! potvrdila nový vztah a dokonce přiznala, že už si buduje nový byt.

„Já jsem vlastně teď relativně šťastná,“ svěřila se Aha! Nováková, která září jako po požití plutonia, takže nezbývá než jí věřit. Znovu se tak odráží ode dna (pozn. red. - kdysi jí matka kvůli drogám vyhodila z bytu). Teď už si ale začala budovat své vlastní zázemí.„Rekonstruuju byt v baráčku mojí mámy. Je maličký, ale moc se těším,“ čiší herečka energií.

A není se co divit, vždyť zadlužený Nejedlý o svůj byt přišel! Od roku 2009 se totiž potýkal s obřími dluhy za film Veni, Vidi, Vici, který produkoval a svůj byt tak musel přepsat na známého milionáře Páska, aby svůj dluh u něj vyrovnal.

Zda to ale byly právě špatné finanční poměry, které zapříčinily krach partnerství, Sandra říci nechtěla. „Důvod, proč jsem se od Honzy odstěhovala, rozpitvávat nechci. Je to pro mě příliš citlivé téma. Ale vyčerpání vztahu, ani nikdo třetí, důvodem nebylo. S Vojtou jsme se dali dohromady až v divadle v době, kdy jsem byla od Honzy definitivně odstěhovaná,“ potvrdila Sandra svůj vztah s režisérem TV Nova Vojtěchem Moravcem (26).

Zdá se ale, že i po smutném konci, chce se svým expartnerem Nejedlým zůstat na přátelské vlně. „Jsme v kontaktu s Honzou i celou jeho rodinou,“ řekla nám hvězda Ordinace v růžové zahradě.

O tom, jak se vyrovnat s rozchodem čtěte ZDE >>>

 



Přečtěte si
artjuchin1
25. 3. 2013 • 16:19

Vy vůbec neukládáte příspěvky a pak se divíte,že ještě nikdo neposlal reakci na tu idiotovinu.Kromě toho, že je Sandra kráva uzená má navíc vyšmatlanou tlamu, jako by po ni chodila nejméně 10 let-. A koukejte to uveřejnit v dizkuzí vy zmetci.

artjuchin1
25. 3. 2013 • 16:14

KRÁVA UZENÁ!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.