Babovřesky jsou zlatý důl: Nejvíce se napakovala Vondráčková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Babovřesky jsou zlatý důl: Nejvíce se napakovala Vondráčková!

Natáčení komedie Babovřesky
Natáčení komedie Babovřesky (Pro Aha! - Vojtěch Resler, René Kekely, Marek Podhora)

Nová komedie Zdeňka Trošky je kasovním trhákem a v kinech už nasbírala přes půl milionu diváků, kteří na vstupenkách zaplatili 70 milionu korun. Z tohoto úspěchu mají radost i herci, kteří si díky Babovřeskám přišli na pořádný balík.

Natáčení se Zdeňkem Troškou je pro ně velkým přínosem. Nejenže se s králem české komedie na place pobaví, ale na jejich konto přijde pěkná částka. Přestože jejich honoráře měly zůstat tajemstvím, víme, kolik si kdo na Babovřeskách vydělal.

Podle magazínu Sedmička si nejvíce peněz na účet připsala Lucie Vondráčková, která se před kameru postavila krátce po porodu syna Matyáše. K mateřské si tak připsala krásných 300 tisíc korun, což představuje 13 tisíc na jeden natáčecí den.



Mnohem štědřejší však byli producenti k Veronice Žilkové. Denně vydělala 16 tisíc korun, ale protože její postava nedostala ve scénáři tak velký prostor, celkově nasbírala 180 tisíc korun. Více si ve výsledku vydělal i Jan Dolanský (210 tisíc korun) a Jana Synková (200 tisíc korun). Oba herci ale s filmem trávili podstatně více času.

Babovřesky se staly hitem a Zdeněk Troška začne už v květnu natáčet pokračování. Herci ovšem úspěch filmu nepocítí a budou pracovat za stejné peníze jako na jedničce. „Při podpisu smlouvy k prvnímu dílu jsme museli všichni podepsat, že se automaticky upisujeme i k dalším pokračováním, a to za stejných podmínek. Je to běžná praxe, dělá se to tak všude,“ řekla Sedmičce Veronika Žilková.





Autor:  cam

Přečtěte si
paracelsus
14. 4. 2013 • 21:54

 Já myslim, že to budou nesmyslný informace, že brali všichni daleko víc

perla99
28. 3. 2013 • 07:09

Vondráčková a Žilková se mi líbí nejmíň.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.