Bílá koupila Filípkovi k osmnáctinám auto za 950 tisíc! Byt za 45 milionů už má... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bílá koupila Filípkovi k osmnáctinám auto za 950 tisíc! Byt za 45 milionů už má...

Filip se z luxusního auta raduje. Jen doufejme, že jezdit bude opatrně.
Filip se z luxusního auta raduje. Jen doufejme, že jezdit bude opatrně. (Koláž Ahaonline.cz)

Skutečně originální dárek pořídila Lucie Bílá (46) svému synovi Filipu Kratochvílovi. K osmnáctým narozeninám dostane od své matky auto. Kvůli jeho koupi dokonce několikanásobná Slavice utekla z generální zkoušky na udílení cen Anděl.

Populární zpěvačka chtěla svému synovi každou cenu udělat velkou radost. „Nesplnit mu sen k 18. narozeninám bych nedokázala,“ přiznala zpěvačka. Výběr automobilu měla Lucie Bílá usnadněný: „Filip si vybral Audi A4, dva roky o ničem jiném nemluvil.“ Dárek k plnoletosti sice udělá radost Filipovi, ale Bílé zřejmě přibude dost starostí.

„Strach jako máma budu mít obrovský,“ přiznává Lucie. Přestože měla páteční den nabitý, generálku na ceny Anděl 2012 nepodcenila. Svou písničku musela zazpívat třikrát, se sebou byla spokojena. „Nedokážu zpívat napůl, takže doufám, že to moje hlasivky vydrží, protože mám pak ještě večer představení,“ vysvětlila Lucie Bílá.

Dárky pro syna

Za dobré známky ve škole dostává Filip prezenty. „Na třídní schůzce jsme se dozvěděli samé dobré zprávy, takže jsme zašli na večeři a syn dostal dárek,“ přiznala loni Bílá. Největším dárkem, který zatím Filip od své maminky dostal, je luxusní byt v Praze. Za 45 milionů pořídila zpěvačka celé patro činžovního domu v Kaprově ulici, nedaleko Staroměstského náměstí.

1459572:gallery:true:true



Autor:  bes

Přečtěte si
jiriforman
20. 3. 2013 • 13:35

Hele, tetko Slepice, nevím jak serre ten tvůj hospodář, ale podle toho jak prdí tak má nejspíš průjem. Tak nekdákej a val za ním s živočišným uhlím ať ti v té kadibudce, kterou máte na dvoře, nezkolabuje.

jiriforman
20. 3. 2013 • 13:32

No, tetko Slepice nevím jak serre ten tvůj hospodář, ale podle toho jak prdí tam má zřejmě průjem. Tak nekdákej a val za ním s živočišným uhlím ať ti v kadibudce nezkolabuje.

hillaarkaa
20. 3. 2013 • 13:00

Moc ti to kecá,strejdo buzzíku-asi z hladu z partajní schůze.Ani chlebíček Vám tam nedaj Sserou na Vás

jiriforman
19. 3. 2013 • 18:17

Já mu to přeju. A protože se jistě zdravě a dobře stravuje tak u toho nebude prdět jako ten tvůj prdící hospodář - prdnikatel, který žere jenom brambory s podmáslím a vejce, které sneseš ty, slepice jedna opelichaná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.