Olga Schoberová (70) má fobii z lidí! Bojí se ukázat vrásčitou tvář | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Olga Schoberová (70) má fobii z lidí! Bojí se ukázat vrásčitou tvář

Olga Schoberová se schovává před světem.
Olga Schoberová se schovává před světem. (Koláž Ahaonline.cz)

Sexbomba 60. let Olga Schoberová se stydí za svoje vrásky. Dnes by první Češka, která se svlékla pro Playboy, mohla uspořádat třpytivou velkolepou oslavu. Narodila se totiž přesně před 70 lety. K údivu všech se ale hvězda filmů Kdo chce zabít Jesii? nebo Limonádový Joe raději uzamkla před světem. O jubileu nechce dokonce ani slyšet a nepřijímá ani telefonické gratulace.

A fotoaparát? No to už v žádném případě! „Prosím vás, kdo by se na mne chtěl koukat? To mám ukazovat vrásky?,“ řekla Blesku česká Brigitte Bardot nebo Ursula Andress.

Tleskal jí celý svět, teď Olga zestárla a má s tím velký problém. To Blesku potvrdil i režisér Václav Vorlíček nebo Čirina, velká Olinina kamarádka a Havlova dvorní kuchařka.

Nechá si okukovat jen záda

„Já to nechápu, ale Olina nechce, aby se na ní někdo koukal. Když jsem ji pozval na schůzku, souhlasila. Když jsme si ale sedli, přesedla si v restauraci tak, aby všichni viděli jen její záda. Strašně se nechce ukazovat před lidmi, stárnutí zřejmě nezvládá lehce,“ řekl Blesku režisér Vorlíček, který se Schoberovou točil Kdo chce zabít Jessie? a Pane, vy jste vdova.


„Řekl jsem jí, že by bylo fajn, kdyby o sobě nechala něco natočit. To ji nadzdvihlo málem ze židle, nechtěla o tom ani slyšet,“ pokračuje Vorlíček. Nicméně spolu pobyli přes dvě hodinky, popili dobré víno a řekli si, že si zavolají. „Já jí potom volám z mobilu, nebere. Z pevné linky, nebere. Tak jsem si kvůli ní koupil i jinou sim kartu, abych ji ošálil. To mi to zvedla. Jakmile mě ale slyšela, zděsila se, řekla, že točit i fotit ani náhodou a položila,“ svěřil ještě režisér, který má pocit, že se Olga se zbláznila.

I s vráskami je krásná

„Samozřejmě, že má už vrásky, pořád je ale krásná a z jejího obličeje, z těch rysů, se zračí jasně, že to byla opravdová nádherná ženská. Nerozumím jí,“ dodal.


Ani kamarádka Čirina chování Oliny nechápe. „Je to nějaký psychický problém, nechce se ukazovat na veřejnosti. Tolik lidí za ní z celého světa lítá a ona se před nimi zapírá, nechce se ani sejít. A to ještě nedávno byla v mé restauraci opravdu často,“ svěřila Blesku kuchařka, která v pražské Navrátilově ulici, v té samé co bydlí Schoberová, šéfuje restauraci Posezení u Čiriny. A logicky tedy počítala s tím, že 70. narozeniny uspořádá u ní. „Tak tady u mě miluje halušky, tatarské bifteky. Škoda. Ráda bych se o tu její slávu postarala,“ přiznala Čirina.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.