Helena Vondráčková v 65 letech bez podprsenky! Má na to? HLASUJTE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Helena Vondráčková v 65 letech bez podprsenky! Má na to? HLASUJTE!

Zpěvačka má stále postavu jako modelka.
Zpěvačka má stále postavu jako modelka. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, herminapress.cz)

České modelky by se měly mít na pozoru! Do jejich teritoria vpadla zpěvačka Helena Vondráčková (65) a stala se tváří italského butiku. V nápaditých minišatech předvedla dlouhé štíhlé nohy, které by jí leckterá dívka toužící proniknout do světa modelingu mohla závidět. Dokonce si troufla i na model bez podprsenky.

Skvělou postavu ale zpěvačka nemá zadarmo. Aktivně se věnuje hned několika sportům. „Dělám jógu, tenis, plavání, jezdím ráda na hory. Snažím se, aby tělo zbytečně nechátralo a aby se člověk cítil fajn,“ říká Helena. A nezanedbává ani životosprávu. „To je alfa a omega všeho. S výjimkou tvrdého alkoholu mám ráda asi všechno, ale naučila jsem se jíst s mírou a nepřejídat se,“ prozradila zpěvačka. Slavnostní přípitek šampaňským však neodmítla.  Po obchodě pak chvílemi pobíhala bez bot jen v silonkách a tričku.

Než by se stala terčem módní policie, raději si nechává poradit od odborníků. „Někdy se rozhoduju sama, ale když jde o slavnostnější příležitosti, beru si na pomoc své poradce. Léta spolupracuju s návrhářkou Taťánou Kovaříkovou, která mi šije modely. Rádcem je i můj vizážista a stylista Zdeněk Fencl, který někdy hraje i úlohu kadeřníka,“ přiznala Vondráčková.

Anketa

Má Helena Vondráčková dekolt na to, aby mohla chodit bez podprsenky?
Celkem 2968 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.