Andrlová chtěla zbohatnout na boubelkách. Zkrachovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Andrlová chtěla zbohatnout na boubelkách. Zkrachovala!

Ivana Andrlová
Ivana Andrlová (TV Prima)

Ševče, drž se svého kopyta! Tak tohle přísloví herečka Ivana Andrlová (52) zřejmě nikdy neslyšela. Byly doby, kdy se i ona nechala zlákat nabytou svobodou po sametové revoluci a vrhla se do podnikání s kamarádkou Marcelou Skuherskou (52) – manželkou zpěváka Michala Davida (52). Jenže konkurence je zničila… Doslova je rozdupala. Jejich byznys zkrachoval!

Andrlová nechala divadlo divadlem a doufala, že z ní bude velká podnikatelka. Před třiadvaceti lety se jí narodila dcera Míša, takže jí myšlenka vlastního byznysu přišla vhod, protože věnovat se divadlu s miminkem není žádná legrace. A v podnikání mohla být pánem svého času.

„Půjčily jsme si s Marcelou peníze a otevřely relaxační studio na zeštíhlení,“ prozradila Andrlová. „Byly jsme jedny z prvních, takže se to neuvěřitelně rozjelo. Školily jsme se ve Švýcarsku, měly jsme jejich přístroje,“ vzpomínala herečka s notnou dávkou nostalgie.

Proč tedy skončila zase jako »obyčejná« herečka?
„Začaly se měnit podmínky pro podnikání. Vznikla řada dalších center a přestalo to být zajímavé. Po dvou letech jsme skončily,“ posmutněla Ivana. Ale nezapomněla dodat, že z krátkého podnikání odešly dámy se ctí, bez jediného dluhu. Což byl podle ní obrovský zázrak!



Přečtěte si
janouch62
14. 3. 2013 • 20:51

Nejdříve to švagrová zkoušela na Vás,ale moc to nepomohlo,protože máte tu celulitidu i na nose a ty nafukovací kalhoty tam nejdou natáhnot.

ivoadler
14. 3. 2013 • 18:49

je špatný vtip. Umělec snad může podnikat v tom, co opravdu umí: herec si pořídí divadlo. To v některých případech funguje. Ale aby si umělec otevřel prosperující hospodu v naději, že se tam bude chodit najíst a pro prachy, tak takhle to nefunguje. Kdo chce podnikat, tak se tomu musí věnovat na plný úvazek a opravdu makat. Jinak mu to personál rozkrade.

hillaarkaa
14. 3. 2013 • 13:43

a vo tom to je Až to zhubnou,mohou jít vypércávat jako já,aniž by na ně dělaly masařky nálety

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.