Dolinová (48) v slzách: Přítel mi zemřel v náručí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dolinová (48) v slzách: Přítel mi zemřel v náručí!

Dolinová musí žít s obrovským traumatem, který ji v životě postihl.
Dolinová musí žít s obrovským traumatem, který ji v životě postihl. (Foto Aha! – Roman Souček)

S obrovským traumatem musí žít herečka Michaela Dolinová (48). Ta se totiž deníku Aha! svěřila s tím, že jí pod rukama zemřel blízký člověk, kterého se pokoušela zachránit! Přestože dělala, co mohla, a snažila se svého známého udržet při životě, nepovedlo se to a její přítel jí vydechl v náručí naposledy.

Co se vlastně stalo? „Byla to mrtvička a on upadl do bezvědomí a už jsem s tím nic neudělala,“ popsala Dolinová tragický zážitek, který až do smrti nevymaže z paměti. „Dávala jsem mu umělé dýchání, a dokonce i masáž srdce, ale bohužel už jsem ho neprobudila,“ nedokáže se moderátorka z šoku vzpamatovat.


„Byl to můj známý a o to to pro mě bylo bolestnější,“ dodává herečka, která bez zaváhání byla schopna poskytnout umírajícímu muži masáž srdce! „Nejdřív jsem volala záchranku a pak jsem hned začala oživovat. Velký důraz jsem kladla na masáž srdce, i když se to nakonec nepovedlo,“ popisuje herečka smutný příběh, který bohužel nedopadl dobře. 

 



Autor:  pet

Přečtěte si
petrarka111
13. 3. 2013 • 03:03

Prorazila v Praze?????? A kde prosím vás???? Povězte mi o jejich hereckých kvalitách, jmenujte nějaké role, které se jí povedly....

petrarka111
13. 3. 2013 • 03:01

Když čtu u téhle osoby poznámku herečka, vybaví se mi pár filmových i divadelních rolí, kdy se tvářila a mluvila pořád stejně. Je bez života, bez barvy. Naprosto neprofesionální. Nehraje přirozeně, všechno ze sebe nutí. Jestli tahle paní vystudovala herectví, pak jedině protekčně. Jako rosnička se dala přežít ale jako herečka je naprosto mimo. Ani v laciném seriálu se neosvědčila.

leon-ka
11. 3. 2013 • 21:13

kdyby na mě Dolinová sáhla,taky jí umřu v náručí, kr..jedna

sorgedoktor
11. 3. 2013 • 17:04

kterou provedl lékař-důchodce je všeobecně známá z letošních prázdnin.Ovšem to snad nejde srovnávat s herečkou Dolinovou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.