Vojta Kotek: Rozchod s hvězdou VIP zpráv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vojta Kotek: Rozchod s hvězdou VIP zpráv!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pouhé dva měsíce vydržel vztah Vojty Kotka (25) a Markéty Křivánkové. Populární herec a moderátorka VIP zpráv neustáli zájem o jejich milostný románek. Ten se dostal do popředí po úniku fotografií ze společné dovolené.

Kotek se o Křivánkovou snažil dlouho. „Pořád ji balil, ale jiskra přeskočila, až když za ní odletěl na Bali, kde Markéta byla na dovolené,“ říká zdroj z Primy, kde půvabná redaktorka pracuje. Ale právě fotografie ze společně strávených chvil stály zřejmě za rozpadem vztahu. „Asi nebyl tak silný, aby ustál ten mediální tlak, který na nás byl vyvíjen,“ přiznala deníku Aha! Křivánková. Rozchod ale podle ní bouřlivý nebyl. „Dohodli jsme se, že bude lepší, když zůstaneme pouze kamarádi. Ale žádné scény nebyly, jsme oba dospělí lidé,“ říká Markéta. Ta zřejmě trochu dojela na to, že herec z oblíbených reklam na mobilního operátora své vztahy zpravidla načasuje na období mezi únorem a červnem. S krásnou redaktorkou si ale začal už o měsíc dřív.


Autor:  bes

Přečtěte si
britva
10. 3. 2013 • 12:59

je to sympaťák a dost populární člověk ve svém věku. nechápu proč ho přitahuje taková ošklivá, tuctová kráva ten má na lepší, mladší a vyvinutější holky. nmo, třeba mu ukázala něco jinýho, co jiná mladá holka nemá třeba má vocas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.